از شادمهر ؟ در جریانش نبودم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
از شادمهر ؟ در جریانش نبودم ...
اره دموشو هم گذاشته بود
شبی که البوم طرفدار میخواست بیاد اینجا تو انجمن و بلاگ ها چه حال و هوایی بود
عه یعنی آهنگ جدید قرار بود بذاره ؟ چطوری اون وقت ؟ شادمهر رضایت داشت ؟
نه دموشو الان بهت میدم
اپ شد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هه من که هیچ وقت یادم نمیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای من حسابی خاطره انگیز شد..درست 2 روز قبل از 1 مرداد نتم به خاطر به روزرسانی تجهیزات مرکز تلفن منطقه قطع شد ..منو میگی داشتم از شدت عصبانیت دیوونه میشدم ..اما خوشبختانه آلبوم 24 ساعت تاخیر داشت و 9 شب روز بعد منتشر شد ..نت منم با پادرمیانی شرکت ظهر همون روزش وصل شد (sm120)..خلاصه به لحظه ریلیز آلبوم رسیدیم ...
از کجا دان کردی؟ سایت همسایه زودتر از همه جا گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره قسمت هایی که خواننده میخوند رو یا حذف کردن یا خودشون با نرم افزار دوباره زدن ولی خب بد نبودن اگه کامل بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اول از همه طرفدار را از ته.....گ دان کردم
با اینکه زودتر اومده بود ولی من صبر کردم و گذاشتم همه را یه جا گوش کنم
ولی بعد که موزیک باران گذاشت ترکای دیگه را دونه دونه از اینجا گرفتم