آپلودبوینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آپلودبوینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Garbage - Not Your Kind Of People (sm50)
چو کشتی شکسته ای که غرق میشود
به حال خویش ناخدا مرا رها مکن ... (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگیر مهر خویش را ز باغ باغبان
شیطان من در این هوا مرا رها مکن ... (sm81)
خــــــــواب (sm50)
حسین صفا/محسن چاوشی/امیر جمالفرد (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر قبلا آپلود کرده بود نمیدونم الان داشته باشه لینکشو یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تگ کردم میاد بت میگه
بگو
بگو لیاقتشو داری من علاقمو بهت نشون بدم؟!
یا نمیفهمی حرفا منو؟!
ولش کن...
تو هنوز با این لاشیا وِلی...
Gdaal Ft. The Don And Ahu - Baraye To (sm50)
مخم نمیکشه این روابطو... (sm172)(sm50)
(sm50)
عشق چیه؟! یه جور وابستگی نی؟
پیر بشیم تو یه خونه با هم بمیریم... (sm50)
امیر اینو می تونی بکشی بیرون ؟؟؟ (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله سرعت عمل (sm50)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عمر من آنچه هست بر جای
بستان و به عمر لیلی افزای ... (sm74)
صورتگر دیبای چین گو صورت رویش ببین
یا صورتی برکش چنین یا توبه کن صورتگری(sm50)
تا دل به مهرت دادهام در بحر فکر افتادهام
چون در نماز استادهام گویی به محراب اندری(sm50)
صباح الخیر زد بلبل کجایی ساقیا برخیز
که غوغا میکند در سر خیال خواب دوشینم ... (sm50)
هفته دیگه میخوام بمیرم دوستان فقط از شب اول قبر میترسم
یکی در موردش توضیحات مختصری بده ممنون میشم
فقط مواظب نکیر باش (sm2)از منکر زیاد نترس (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحته نترس فقط یه میله رو میکنن چیزت بعد اون طرفش رو گرم میکنن که با دستت نتونی در بیارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن اون یه مقوله دیگه ست(sm59)نقل قول:
اینو نمیدونم میگن شب اول قبر انقد فشار بت وارد میشه که شیر مادری که خوردی از جونت درمیاد (sm50)
ویندوزت رو عوض کننقل قول:
این چرندیاتو کی به خورد تو داده ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
خدا رحمت کنه بیچاره دایم رو تو شکنجه این کارو کردن بدبخت خیلی دلم براش سوخت دویسای پدر سگ میله رو یه طرفش رو گرم میکردن طرف سردش رو میکرد تو کیون اونم نمیتونست در بیاره بی ناموسا
شب رحلت هم از بستر روم در قصر حورالعین
اگر در وقت جان دادن تو باشی شمع بالینم .. (sm81)
شعرای حافظ اشک آدم درمیاره
اونوقت الان شاعر ژست روشنفکری میگیره و میگه لعنتی صدام بزن هی بگو که حظ کنم
(sm25)
منم مخم ریده خودم از خودم نقل میگیرم (sm2)(sm30)
نماز شام غریبان چو گریه آغازم
به مویههای غریبانه قصه پردازم
به یاد یار و دیار آن چنان بگریم زار
که از جهان ره و رسم سفر براندازم ... (sm50)
واقعیت داره دیوث همه میگفتننقل قول:
ههههههههههه ... (sm59)
خدا آخر و عاقبت مارو ختم به خیر کنه منکه خیلی گناه کردم (sm74)
مغزت رو با این مذخرفات شستشو دادن عحیبنقل قول:
تو سرعتت خوبه ؟ سرعت منم خیلی پایین اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر تاریخ جدید اعلام نکردن ؟؟؟
نتایج لیگ برتر چند سال دیگه
مشهدالرضا 3 سیدالساجدین 1
مدافعان حرم 2 کبوتران حرم 2
ضریح سازی 0 گنبد و گلدسته سازی 6
کوفه 4 مدینه 2
(sm120)
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برید بخونید روایت از حضرت امیر المومنین و پیام اکرم (ص)
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
برات پخ کردم . . . (sm59)
شرکت پخش گفت هفته ی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba182003 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا میگن نره تو میگی بدوش؟(sm120)نقل قول:
بیخیال عقاید خودتو داشته باش اینا هم عقاید خودشونو.(sm10)