(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
عه بازم فکر کردم الیاسی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل من دلخور و خسته از من و سادگیامِ
زندان مومن چیست ؟نقل قول:
اینجای دنیا را
مومن تر از من کیست ؟
اینجا که جایی نیست
تا بود زندان بود
تا هست، زندان است
.
.این سر نوشت ما بی سرنوشتان است (sm9)
(sm165)نقل قول:
دل من دلخور و خسته از من و سادگیامه (sm172)(sm81)
تنها بودن یه کابوس شومه عزیزم (sm81)
وضعیت ابری با بارش پراکنده (sm172)
بریم راه بریم (sm50)(sm27)
Shape Of My Heart(sm50)
دلم گرفته(sm172)
تو همین مملکت خودمون هیچکی آدم حسابش نمیکنه ، میخواد جوانان اروپایی رو نصیحت کنه (sm2)
اکبر هستی؟boyhod و دیدی؟خوب بود؟(sm132)
آقا بحث سیاسی نکن تو مجمع ، اومدیم حال کنیم جو رو خراب نکن
امین اکبر حسین حسین اکبر امین اکبر امین حسین(sm172)
آه یکی بود یکی نبود
یه عاشقی بود که یه روز
بهت میگفت دوست داره
آخ که دوست داره هنوز
(sm174)
اسم این آهنگ چیه میخوام سرچ کنم تو سیستم دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلبه مننقل قول:
آلبوم خلیج
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز تو اخبار گفتن این رحیمی میره زندان ؟
اخبار ساعت 20 و 20:30 هم چک کنیم
دله دزدارو اعدام و قطع انگشت و دست و پا میکنن
شاه دزدارو دو سه سال قایم میکنن بعدشم ولشون میکنن
مملکت اسلامی !
تازه میگن 10 سال از محکومیتشو کم کردن
رحیمی کیه؟
معاون اول احمدی نژاد
آها ... بره چی قراره بره زندان؟
عکس یادگاری ستاره ها در یک کافه. پانتهآ پناهی ها، ویشکا آسایش، گلاب آدینه و سارا بهرامی.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دزدی خرکینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این عبدلی هر چی اهنگ ساخته بود واسه البوم تک میده دوباره داره میسازه
(sm81)مرجان شیر محمدی
تاحالا سایت رجانیوز رفتین؟
هروقت میرم یه نیم ساعت میخندم بعدش زار زار گریه میکنم که مملکت افتاده دسته همچین آدمایی (sm25)
جان من قیافه این شیرگیو نیگا تف تو این دنیا که همه چیش بر عکسه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبخت فکر کنم سود بیشتر میخواسته (sm2)
سایت که زیاده جهان نیوز فارس باشگاه انصار الله و ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این احمقا شهرت و این چیزا چقد براشون اهمیت داره که لذت بخش ترین لذت دنیا رو یعنی سیکس رو به این چیزا میفروشن
(sm120)
نه بابا چطوری عادی میشه مثلا قیافه مموتی برات عادی شده ؟ هر وخ میبینیش عنت میگره این بدبخت باس بره بقل این یارو (sm2)
دو تا به هیچ رسیده، دو آدم غمگین
دو خودکشی که نکردیم توی زیرزمین
دو تا سیاهی خودکار خسته روی ورق
دو تا امید در این ناامیدی مطلق
شبیه شهر پس از جنگ، خالی و بی ابر
نشسته ایم برای ادامه دادنِ صبر...
(sm50)
(sm2)
(sm30)
(sm2)با این کشتکار داستان داریم تا تنظیمو تحویل بده