یه 8 & 6 بزن سرحال میشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه 8 & 6 بزن سرحال میشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با شرکت ممر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچوقت معلم ادبیا درست حسابی نداشتم (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارتی بعلاوه استعداد..مدرسه غیرانتفایی همه جوره میگیرن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه خانما خوبه تدریس (sm120) خصوصا با روحیاتی که از شما سراغ داریم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادبیات تو ایران هیچ معنی ای نداره..فقط تحریفه..همین..معلماشم تحریف شدن(sm3)نقل قول:
معلم ادبیاتو (sm70) غیر انفایی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس مثه من پارتی هم داشتی (sm120)
خوابم میه (sm120)نقل قول:
گفتم که فقط یه 8 & 6 میتونه از این وضعیت خارجت کنه(sm2)نقل قول:
من خودم هر روز غلط دیکته ای میگیرم پسرم..ایران بدون پارتی ول معطلی(sm50)نقل قول: