ما هم به کسی دروغ نگفتیم. حقیقتشو گفتم یا قبول میکنه یا هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما هم به کسی دروغ نگفتیم. حقیقتشو گفتم یا قبول میکنه یا هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"دوستی" که بر پایه چند آلبوم سی دی بنا بشه بهتر آنکه نباشه...(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وجدانا من اصلا نگفتم دارم گفتم تو ارشیوهام باید نگاه کنم. که نبود
ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم
جامه کس سیه و دلق خود ازرق نکنیم... (sm142)
شما هم بهتره کاسه داغ تر از اش نشید. احمد اقا
اگر مشکلی هست خودش بیاد بیان کنه
من از تو سی نمیخوام نه از این . همه را با چوب پوسیده خودت نزن . همه ادما متفاوت هستند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم شما هنوز عذرخواهی بنده را نپذیرفتید. فقط حرف خودتو میزنی. فکرکنم بدهکارم شدم
فضای اینجا هم داره میشه مثل فضای محدود توی کوچه ها و محله ها و خیابون های شهرمون ، همونقدر بی ملاحضه ، همونقدر چندرو ، همونقدر مریض ، همونقدر رو مخ ...
یعنی چی که تو قرار بود یه به یکی فلان چیز رو برسونی و نرسوندی و دروغ گفتی که داری و از این مدل حرفا ، اصلا به کسی چه ربطی داره که بین کاربرا چی اتفاق میوفته ، یا رابطه هاشون با هم چجوریه ، همه دنبال انتهای خیار ...
همش سرا تو کارِ این و اون ، همش دنبال داستان و داستان سازی ...
مرسی . یعنی فضول .دو به همزن . یکی به قول شما نمیگه سر پیازی ته پیازی . مرسی واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*** تو هر چه سیدیه . اصن بحث سر سیدی نیست . منظور منو متوجه نمیشی تونقل قول:
چرا باید آدم بیاد سر کار بذاره و الکی یه نفرو منتظر نگه داره بعدم بیاد بگه نه من اصلا سیدی اورجینال ندارم . خو از همون اول چرا گفتی از خیلی خواننده های ترکی دارم
کسی هم داشته باشه و دلش نخواد بده خب مالشه اختارشو داره ولی بگه اقا دوست ندارم بدم . ولی نه اینکه حرفت بشه 2 تا این خوب نیست . من اینو میگم .
توام پیامات هست تو تلگ . . حالا این بحث م بهتر بود پیش نمی کشیدی ..
نه من مشکلی ندارم . جواب اون پیامتم نخواستم تو خصوصی بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیزا پیش پا افتاده ست
جوابتو تو این پست دادم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]