هِنداهِه بدجور سُسخُلاهِه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هِنداهِه بدجور سُسخُلاهِه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی یادم رفت بگم
تغییرات عجیبی در مورد اینترنت در راهه ... خداوند به خیر بگذراند انشالله
به گا رفتن(sm2)
خاک بر سر آرش میراسماعیلی این رسم مزخرف و راه انداخت
ی جوری با کدخدا منشی حلش میکنن(sm120)
نه بابا قبل از این یارو میر اسماعیلی هم بود ولی به خاطر المپیک بلد شد و بزرگش کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میر اسماعیلی اگه میرفت المپیک نهایت پنجم میشد ولی پول مدال طلا رو گرفت الکی معروف شد
الان حاجی مایلی داغ میکنه بیانیه میده (sm2)(sm2)آقای استقلال بازیکن تیم ملی رو میفرسته جلو اسرائیل ببخشید رژیم اشغالگر قدس بازی کنه (sm2)
همه بهم میگن حاجی مایلی چاق شدی رژیم بگیر ولی من میترسم رژیم بگیرم صهیونیستی بشه (sm2)
محروم نمی کنه خیلی شیک و مجلسی دعوت شون نمی کنه تیم ملینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه شروع شد(sm2)
(sm50)
قسمت 4 و جدید GOT توسط هکر ها لو رفت ، کیفیت 360 نسخه بازبینی
بدون زیرنویس فارسی ، نسخه رسمی دوشنبه
منم نمیخوام ببینم
زیرنویس نداره که
الی اسپویل (sm3)
تلگرام پیغام بده ببینم چی میخواینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها اگه زیرنویس فارسی یا حتی انگلیسیشم اومده بی زحمت یکی بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک ممر رو دانلود کردم میخوام همین الان ببینمنقل قول:
جان موری یه زیرنویس برا من پیدا کن یا ایها امیر المومنین(sm74)(sm59)
دبی رو برا شهرزاد ک نمیخونه
ای بابا کسی دیگه مارو اینجا نمیشناسه
سپاهان به گا رفت(sm120)
چه ربطی به شهرزاد داره موضوعشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali-anti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگ به موسسه اوج داده شده
(sm81)کشتنش
ببند دیوزززز (sm1)
من رفتم تا دوشنبه (sm35)
(sm81)اخه کی فکرشو میکرد اینقد فجیع
The Other Side of Hope 2017
عجب چیزی بود ...
خیلی حال کردم ...
ناصر فرهودی ، پرکشید ...
موری کتابی ، برنامه ای ، چیزی سراغ نداری واسه تقویت زبان انگلیسی ...
(sm2)
ک...ی...ر تو کله ی ک...ی...ری علی منصوریان
بیت سعید و سجاد رو گذاشته بیرون
جابر فسیل فیکس تشریف داره ...
معین خواجه(sm172)
ببین چقد بدبخت شدیم سبک حامد همایون مد شده همه دارن عین اون میخونن(sm172)(sm3)
این هم استانی های امیر قاطی کردن
همینجوری اول بازی 2تا زدن(sm2)هفته قبلم که 4تا زدن(sm120)
فکر کنم ذوب شدن اون بدبختا ..به دقیقه 5 نرسیده 2تا خوردن(sm2)
تشکر (sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ما یه فامیلامون شرکت گازیه تو یه شهرکی زندگی میکنن نزدیکه همین جمه
یه بار که خونشون رفتیم اقا یه شب رفتیم همین جم برای خرید ناموسا کل شهر فقط یه خیابون حدودا 1 کیلومتری بود.
بعد تیمشون داره 4 تا 4 تا میزنه.نتیجه اخلاقی:
کـــیرم تو بازیکنای بی غیرت مخصوصا کیسه کشا(sm2)(sm2)
به به به به اقا ام تی وی یه **** کالکشن داره از دوا لیپا پخش میکنه.لایو استیج+یه سری کلیپاش+پشت صحنه یه کلیپاش.حسودان بترکن(sm2)
بترکه چشم حسوداش(sm2)(sm2)
برو دیوث حوصله سروکله زدن ندارم همین اوسنستو گوش کن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوسنس بود اوسسن بود چه کوفتی بود خیلی بد صداست(sm2)(sm2)