ای داد....(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای داد....(sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا سرکار نذاشتم تهمت بزرگی که زدی در جا هم فرداش جوابتو دادم اونم با لحن مودبانه عذرخواهی کردم گفتم نداشتم
بد برداشت کنی میگی حرفت دو تا بشه . حرفت 100 تا هم میشه وقتی درست برداشت نکنی و منفی برداشت کنید.
یکجوری صحبت میکنید انگار .... واقعا متاسفم
والا اگه تو همین ایران خراب شده بود دونه ای 50 تومنم بود می گرفتم ..
به کسی هم رو نمینداختم دوستم 3 ماهه داره میگه میخوام برم ترکیه می گیرمم برات .
توقع بی جا هم از کسی نداشتم حتی حاضر بودم پولشم بدم . ولی دیگه هر چه بود تمام شد تقصیر منم بود اصن نباید میگفتم
وقتی حرف منو قبول نداری منم نمیتونم کاری بکنم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لغنت بر این زندگی کوفتی...
شب یلدا نیم کیلو باقلا خریدم یک کیلو شیرینی و یک کیلو لبو تک و تنها نشستم چهار دیوار و من! نه کسی نه فامیلی نه دوستی...
اعصابم داغون بود کوبیدم به دیوار
دلمون به این انجمن خوشه اونم که دوستان دارن جلوی چش آدم تهمت و افترا میگن...(sm74)
چرا حرف حساب حالیتون نمیشه بابا من یه تاپیک آلبومای ترکی زده بودم به این امید که با همیاری و کمک دوستان جلو بریم الان یک هفته میشه که تعطیله هیچ فایلی نمیتونم آپلود کنم تقریبأ اینترنت ندارم...(sm81)
بعد از حدود 1 سال خوندن شاه نامه یِ فردوسی تازه تونستم با هاش حال کنم . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان کسی چیزی گفته ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بخش مربوط به پاد شاهی یِ منو چهر که قرار رستم به دنیا بیاد ،
سین دُخت ، هم سرِ زال ، به خاطر شدّت درد زای مان ممکنه از بین بره . . . (sm172)