موکل ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
موکل ... (sm50)
صدای قوی فقط حامد همایون و دیگر هیچ ... (sm59)
ببینید من هی میگم اواتارای من مشکل نداره این اشترم خودش مشکل داره میگید نه.این دیوث کلا جنبه نداره با زبونم سیخ میکنه(sm2)(sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون اپیکاس نه اوانسنسنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدم همون اوانسنس ادل گفته اگه صدای امی لی نمیشنیدم خواننده نمیشدم چی شعر میبافی (sm2)
ولی هیکلش خیلی خوبه این لیپا بدرد موزیک که نمیخوره ولی استعدادش برا جای دیگه خوبه (sm120)
الی دیوث سریال بیای تعریف کنی همینجا به 600 روش ممکن و ناممکن بهت تجاوز میکنم
رمان
خوب من خاک بیفرشتهی ما
دور خواهد زد آسمانت را
با من از دوستی نگو که جنون
زیرورو میکند جهانت را
من به سمت شدن نظر دارم
نفسم بیتپش شد اما تو
با تن آش و لاش من بسپار
زخمهای بزرگ جانت را
مرگ یک قهرمان پوشالی
قصهات را قشنگ خواهد کرد
اول داستان روایت کن
خبر مرگ قهرمانت را
خبر مرگ قهرمانی که
زیر و رو کرده است و خواهد کرد
زنگ اندوهمند حنجرهاش
ظاهر و باطن جهانت را
من به سمت عدم سفر دارم
من به سمت عدم که میدانم
مرگ من رو به راه خواهد کرد
همهی دوستدشمنانت را
دوستدشمن چه صیغهای است؟ عزیز
دوستدشمن فلانِ وازدهای است
که جگر میخراشد از روحت
که جگر میخورد روانت را
من به خاک سیاه تن دادم
تا تو این قصه را تمام کنی
روی سنگ مزار من بنویس
آخرین قسمت رمانت را
علی اکبر یاغی تبار (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
میلاد داداش دوتا راه داری یا کتاب های مکالمه بخری بخونی اگه میخوای با نحوه صحبت کردن انگلیسی اشنا شی یا بری کلاس که به نظر من بهتره بری کلاس اگه میتونی چون وقتی بری کلاس سر کلاس هم انگلیسی صحبت میشه و کم کم listening ات خوب میشه و هم مجبور میشی کم کم صحبت کنی هم دوتا کتاب بهت میدن یکی کتاب اصلی یکی کتاب کار و تمرین ...به نظر من اگه بتونی بری کلاس خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه دو سه سالی رفتم کلاس بعد ول کردم والا الان انگلیسیم فول بود به جای متوسط مجبور شدم ول کنم چون پول نداشتم
hi mory how are u(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنم دانلود همین الان میلاد ؟نقل قول:
میخوام امشب تا صبح فیلم نگاه کنم
سه روز پشت هم رستوران محل کارم بودم به فاک رفتم انقد شلوغ بود پاهام درد میکنه فیلم مشتی بگو داداش نگاه کنیم
اون shut caller که گفتی دیدم خیلی خوب بود
میترکی خب.من یه نمه خسته باشم چشمام خسته باشه اصلا فیلم نمیبینم اذیت میشم
Aquarius 2016نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Hippopotamus2017
از این دوتا هم خوشم اومد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتارت که الان دهنش بستس دیوث
این امیر چی میگه تحریک امیزه زبونش
این پسره مهدی قائمی بچه ساله چه بازی کرد حاجینقل قول:
به این جابر و نصف تیم میارزه
ک...ونده فیلم معرفی کن
کلاس که نمیتونم برم ، همون کتاب باشه یا یه برنامه ی اندروید بس واسم ، یه چیزایی سرم میشه ، فیلم هایی که میبینم اکثر جمله هاش رو متوجه میشمنقل قول:
بعد سه روز کاری با بچه ها رفتیم عرق خورینقل قول:
شنگولم فقط پاهام گرفته
مربی که ک...سخل باشه همین میشه دیگهنقل قول:
معرفی کردم دیگه
اینو میگهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس حالا که نمتونی بری کلاس برو از این مغازه هایی که فقط کتاب انگلیسی میفروشن تو مشهد داره یکی دوتا از این مغازه ها برو بگو میخوام انگلیسیم قوی شه خودش بهت کتاب معرفی میکنهنقل قول:
خواجه امیری چی میگه ... (sm120)
از این سه تا فیلمی که الان گفتی یکیو که از همه به نظرت بهتره بگو بذارم دانلود الان حجم ندارم هر سه تاشو الان دانلود کنمنقل قول:
واسه 2 تا کتاب بره مشهد؟(sm25)
Aquariusنقل قول:
شاسکول منظورم این بود وقتی تو مشهد از این مغازه ها داره حتما تو شهر شما هم دارهنقل قول:
مگه کصخله واسه دوتا کتاب بیاد مشهد
بچه ها زیرنویس انگلیسی یا فارسی قسمت 4 گیم او ترونز (game of thrones) که لو رفته نیومده ؟
هی جان عجب شانسینقل قول:
دوتا فیلم دارم رو کامپیوترم اسمه فیلمه رو سرچ زدم اومد (sm51)
خیلی نا امید بودم به داشتنش گفتم الان باید بزنم دانلود باز
هتل دارن عامو شایعه نساز(sm2)
گات داره بجاهای خوبی می رسه (sm2)
(sm2)از تخمای اس تق لال جدا شدی چسبیدی به ولایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناصر فرهودی (sm50)
(sm2) این خواننده های پاپ البومشونو می فروشن به تهیه کننده ها و ناشر ها پولشو تمام و کمال میگیرن
بعد تهیه کننده خواننده رو مجبور میکنه بیاد تو اینستاگرام و پشت دوربین که اقا اره ارجینال بخرید کپی نکنید (sm2)این این وسط خواننده پولشو گرفته فرقی براش نمی کنه فروش بره یا نره
اتفاقا هرچی بیشتر رایگان پخش بشه به سود خوانندس اثرش بیشتر شنیده میشه (sm2)
زین پس فقط دانلود کنید البوم هارو (sm51)
به این میگن لاکچری (sm149) (sm120)
شبیه تابوت شکسته میمونه
(sm1)
11نوامبر 1985 peters pop show
سلاطین فالستو : استاد مرحوم رولف کوهلر ( قدس سره شریف ) و استاد میشائیل شولز ( دامت برکاته والافاضاته )
(sm74)
لامصب هر چی تو فیلما میبینن میسازن (sm120)
یه سریالی آمریکایی بود گرگ آسمان ، آپاچی رو از روش ساختن (sm120)الیته اون هلیکوپتر یکم تخیلی بود (sm2)ما هم میتونیم با الهام از فیلمای قدیمی از اینا بسازیم به عنوان مثال میتونیم غلام ژاندارم ببینیم و آفتابه هوشمند اختراع کنیم (sm2)
(sm120)
وقتی تلویزیون آنتن خود را به یک شرکت تجاری میفروشد، آن شرکت و مهران مدیری هم با خیال راحت برنامه تلویزیونی را ملک مطلق خود تلقی میکنند و بازیگران فیلم هایشان را پشت سر هم به برنامه دعوت می کنند (sm120)
وقتی تحریره چند تا بچه رو بیاره بنویسن همین میشه (sm120) طرفدار حسن چاخان (sm120)
اره درست میگی ولی میناوند بازی کرد یادمه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نیستی که ببینی چگونه میگردد
نسیم روحِ تو در باغِ بیجوانهی من ... (sm50)