(sm2)اها ببخشید نمی دونستیم شادمهر از یه کره دیگه اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اها ببخشید نمی دونستیم شادمهر از یه کره دیگه اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه کسی نگفت از کره دیگه اومده. دوستمون کلی گفت ولی من نمیدونم شما چجوری توش شادمهر را دراوردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه میخواستم بگم ی بیانیه ول دادی که توش از خودت تعریف نکردی ولی باز دیدم تو بند دوم اول اسم اساتید برجسته اوردی بعد اخرش خودتم اضافه کردی(sm2)
پیرمرد شدی قبول کن کهولت سن هرچقدر روت تاثیر گذاشته باشه هنوزم رگ فخری بودنت مشخصه(sm2)
(sm128)
اهنگ جدید حمید عسکری با آهنگسازی سینا پارسیان بزودی!
تو نسبت به من بدبین شدی ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اینو نگاه کن خط اول با قرمز به خاطر این بود که من دو سه باری به پیمان گفتم داغ کردی و بازم زدی صحرای کربلا و پیمان دنبال تلافی بود که با زدن کنسرت خواجه امیری فرصت رو مغتنم شمرد ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خط دوم هم به خاطر تعصب به خواجه بود با اندکی داغ کردن ...(sm120)
درسته دیگه پیمان جان ...؟(sm120)
دست و پا بیخود نزنین آخرش همگی در مکر و هوش و بزرگی بنده ذوب خواهید شد ...(sm149)(sm2)
من مثل ی رفیق قدیمی خوبی و بدیاتو میزنم تو صورتت که پاتو کج نزاری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میخوای بگی پیمان، خواجه فنه؟(sm120)نقل قول:
خب راست میگه دیگه اولش که از خاطرات گفتی بعدش موزیکارو گوش نمیدی فقط فراستی وار رد میشی از روشون(sm2)