جشن نامزدی موکل با عضو جدید
امشب ، همینجا ، به صرف ، آب و هویج و بستنی ...
با حضور حامد همایون ، نهال ، صدف و حضور افتخاری حاج محمود کریمی (به همراه کلت کمری اش)
موکلی شو دنیاتو تغییر بده ...
نمایش نسخه قابل چاپ
جشن نامزدی موکل با عضو جدید
امشب ، همینجا ، به صرف ، آب و هویج و بستنی ...
با حضور حامد همایون ، نهال ، صدف و حضور افتخاری حاج محمود کریمی (به همراه کلت کمری اش)
موکلی شو دنیاتو تغییر بده ...
لامصب کمین کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm213)(sm213)(sm213)(sm213)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا اقای دیوث،خدا منو دوست داره وقتی من هستم دوستان پیداشون میشه.منکه کمین نکردم(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم سحرجون دلمو شکستی چرا از این گولاخ تشکر کردی؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ لیاقت محبتای من رو ندارید(sm2)
اقلا میگفتی اره عضو جدیدم من موندم کی اینقدر زیراب منو اینجا میزنه که دخترا از من ترسشون میگیره(sm2)
بمیرن حسودا ...
چشم دیدن موفقیت موکل من رو ندارن
البته با وجود موجودی به نام سینجول ،
هیچکس تنها نیست ...
کماکان کار جدید عبدالرضا کاهانی مجوز پخش نگرفته است ...
وکیل دیدم نوشته بودی شات کالر فیلم خوبیه
کجاش خوب بود 2 ساعت الکی چشمامو گاییدم تو خستگی خیلیم دری وری بود(sm2)
اخه این چه کار مسخره ای بود تهش کرد اصلا عقلانی نیست
الان طارمی تو کونش عروسیه چه گهی خوردم میخواستم برم این تیم تخمیه(sm2)
ولی از الان ته قضیه معلومه.اینا که خایه محروم کردن ندارن چون فیفا دهنشونو سرویس میکنه و جام جهانی پر
میان تو تلویزیون یه 4 تا غلط کردم میگن و میگن زوری بوده و از این به بعد اصلا اینکارو نمیکنن.قضیه تموم میشه میره
با فیلم حال کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm127)
چرا راه دور ميري.چندتا از همين بازيكناي تيم فلسطين تو ليگ اسراييل بازي كردن بعد ما خودمونو خاك اندازه معركه ميكنيم.به والله خوده فلسطينيا هم با اسراييليا اينقدر مشكل ندارن اينا كه تو تلويزيون ميلي نشون ميده همش چرنده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من كه ميدونم نونه اينا تو چيه كه كاسه داغ تر از اش شدن.تو هم حتما ميدوني ولي اينجا جاش نيست ادم بخواد بگه
جونم؟ متوجه نشدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen140 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودي کمترين تاثير رو داره تو کاراش ! تحرير ( گاوی) حرف اول و آخر رو ميزنه تو آهنگاش ... همه چی بر اساس همینه !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم خط ملودیش بر اساس همين تحريرها شکل ميگيريه و اگه اين تحريرها نباشه ملودی در کار نيست واسه همين که گاهي اوقات فک ميکني اصن ملودی نمیشنوی تو آهنگاش
کسی که براش ملودی ميسازه بايد اول همين تحرير ها و غرش ها در نظر بگيره بعدملودي شکل بگيره وگرنه کار خوب در نمياد . شعر هم همينطور
اگه خودش ملودي بسازه بهتره چون باید فراز و فرود صداش رو دقیق بشناسی
(sm77) توکیو ژاپن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان قالیباف این عکسو ببینه میگه ما هم خط 6 مترو رو افتتاح کردیم (sm120)
خودش که دیگه واقعا ملودی خوبی نمیتونه بسازه همش تکراریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا ملودی خوب قدیم داشته
کلا یه آلبوم تاپ با کارن داره و ندتا تراک خیلی خوب دیگه همشون کار بهروز پایگانه + دوتا تیتراژ
بازی با لحن خیلی عالیه ولی نه دیگه صدتا آهنگو با یه لحن بخونی
این که چیزی نیس تو همی تهرونم داریم اینجورینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یکی دیدم نمیدونم امریکا بود اروپا بود اینقد پیچ در پیچه خود معمارشم گم میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
همین که مثل اکثر فیلم هایی این مدلی تخیلی تشریف نداشت و قصه داشت بسهنقل قول:
ای دختر ندیده(sm70)(sm81)نقل قول:
با من ازدواج میکنی ؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)بساط خندمون جور شد
یه جورایی مثل رستگاری از شاوشنگ بود ، هم شخصیت مانی هم کارایی که میکرد مثل شخصیت اصلی رستگاری از شاوشنگ تشریف داشت . چون قسمت دوم هم ازش میخوان بسازن اینجوری تمومش کردن که به نظر من خیلی خوب بودنقل قول:
چراااا؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین سحرجون جواب منو نمیدی بعد جواب اینارو میدی اخرش پشیمون میشیا!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که هدف خاصی ندارم فقط میخواستم یه سلامی کرده باشم و گپ و گفت بکنیم حالا جواب منو نمیدی جواب این کاربره بی ادب رو میدی خوددانی(sm2)
اولا بازیگر نقش اولش که مالی نبود اینو خداییش تو چندتا فیلم به عنوان سیاه لشگری دیده بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما قسمت دوم؟؟؟؟؟؟ عمرا اگه حتی دانلودش کنم بابا فیلم باید سرگرم کننده باشه فلان لق واقعیت
مگه سوالی پرسیدید؟؟نقل قول:
سحرم دولت بیدار به بالین آمد گفت برخیز که آن خسرو شیرین آمد
عزیزم پرسیدم دیگهنقل قول:
گفتم شما کاربر جدید هستید؟ شما جواب ندادی(sm2)
اون گوشه نوشته بود دیگهنقل قول:
نه ببین سوالم ایهام داره یعنی شما معرفی بفرمایید یه اصلی بدهیدنقل قول:
من از اوناش نیستم آخهنقل قول:
مگه ما از کدوماشیم؟(sm2)نقل قول: