دوستی و اینا؟؟؟؟ نه بابا مگه انجمن نوجوانانه اینجا.قصد فقط اشناییه همین.حالا بقیه دوستان شاید قصدشون چیزه دیگه ایه من نمیدونم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستی و اینا؟؟؟؟ نه بابا مگه انجمن نوجوانانه اینجا.قصد فقط اشناییه همین.حالا بقیه دوستان شاید قصدشون چیزه دیگه ایه من نمیدونم(sm2)
همه پسرا مثل هم اندنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این که با خودت چت میکنی چه حسی داری؟(sm120)
اون از ترلان که دادی عزت اللهی دقشو زد..اینم از این(sm2)
برو ارسلانم بیار با سینجول مچ شن(sm2)
آفرین موکل ...
خب اینجا نشون داده شد که طرز فکرت مشکل داره همون اشنا نشیم بهتره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز این زر زد حالا من نمیخوام یه چیزی بگم تو هی ور بزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه کــون گلابی من مگه اسکلم یوزر دخترونه بسازم با خودم حرف بزنم
تجربه نشون دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وکیل اینا لیاقت مارو ندارن بیا کوچ کنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر تو شیونت(sm2)نقل قول:
خجالت بکش از سنت مرتیکه این چه طرز صحبته؟تو الان باید بجای کسچرخ زدن تو اینجا با نوه هات بازی کنی دکمه خروجو بزن بینیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو سحر بیاد بحث 3نفره بشه(sm2)نقل قول:
ترلان یادت نره(sm120)
(sm65)(sm56)(sm39)(sm141)نقل قول:
(sm2)
فکر کرده همه مثل خودش کسخلن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنم خودش20 تا فیک داره اینجا(sm2)(sm2)
ی مدت خوراکت بودا..حالا بیا سس بگو (sm2)نقل قول:
تو و سینجول از اساتید هستین(sm120)
من 2 بار اینکارو کردم دلیلمم که 100 بار گرفتمنقل قول:
یه دفعش این بود که یه بابایی اومد یوزر @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] درست کرد و تو تاپیک یگانه دعوا درست کرد اگه اشتباه نکنم.منم یوزر کنسرو لوبیا با قارچ درست کردم رفتم تو بحث(sm2)
دفعه بعدیم دیدم یه یارو کسخله یوزر ارسلان ساخته اومده جوری فازه واقعی بودن برداشته که بعضی دوستان اسکل داشت باورشون میشد اون ترلانو ساختم که حال طرفو بگیرم
خب الان اینو بسازم فایدش چیه.اصلا اشترم الارم برای من ست کرده یوزری با ایپی من ساخته بشه براش ناتیفی مییره(sm2)
نگفتم منظوری داری..کلا برای ایجاد نشاط در مجمع(sm2)نقل قول:
نه دیگه دل و دماغش نیست پیر شدیمنقل قول:
ادمای الان انجمنم ادمای قدیم نیستن ناخالصی دار توشون وجود داره ادم میلی برای شوخی پیدا نمیکنه
ها والا(sm120)
ولی کلا فضای مجمع رو عوض میکنی هرچند بیشعوری(sm2)
کیفیت 360 حال نمیده؟(sm120)
منکه قسمت اول رو گرفتم دیدم..2.3 رو گرفتم هنوز ندیدم(sm120)حال نمیده ادم یادش میره..ی چندتا قسمت بیاد با هم ببینیم(sm2)
(sm50)
بخوام بيشتر شرح بدم ١٠-٢٠ خط بايد بنويسم پس به همون تاييد حرفت اكتفا ميكنم.حالا كاش فقط ناخالص بشن.يه چيزا ديگه اي هم ميشن ادم دهنش باز ميمونه كه عه اين فلاني واقعا همونيه كه قبلا فلان بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رنگ اين اواتارت رفت ازبس فسيله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا واقعا درسته كه اين استيو ا او كي رو بين ديجياي درست حسابي ادم حسابش نميكنن.البومشو گرفتم اشغال محض بود مرتيكه فقط عينه كسخلا تو كنسرتاش به ملت كيك پرتاب ميكنه يه بار ام تي وي گذاشته بود ديدم.عينه چلاقا هم پرت ميكنه زور نداره به زور جلو پاش ميتونه پرت كنه(sm2)
ولي در كل بنده يه سخن بزرگان فرمودم كه ميخوام براتون بگم و مستفيضتون كنم:
الهي كه آدم عوض بشه،عوضي نشه
لايكا رو ببينماااااااا(sm2)
تو ، جا زدی تو عشق و من تنهام ... (sm81)
و مهم نیست ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه واقعا نر کده شده باران سالی یه ماده هم میاد به 4 تا نقل بیشتر دووم نمیاره سریع بالا سمت چپ (sm2)
Who Cares ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون اين اواتاره زاقارت تورو ميبينن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ديوث يه جوري ميگه شده نركده انگار قبلا وسط خشتك دخترا ميخوابيده تو باران
والا فقط يكي دوتا دختره بي اعصاب و دائم الپريود بودن كه با همه دعواشون ميشد.وسلام نامه تمام(sm2)
وكيل من به تو ماموريت ميدم ٢ دختر جذب كني براي باران يكيشون براي لاس زدن با من يكيشونم براي لاس زدن با تو و تمام(sm2)
با حضور رضا آرین و سینجول در این مکان پسر امنیت جنسی نداره چه برسه به دختر ...(sm120)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا بنده اطلاع و امار دقیق دارم که 23 یوزر اصل دختری که طی 1.5 سال گذشته در باران ساخته شده،بخاطره دیدن عکس سینجول مخصوصا اون عکسش که با پشم و پیلا سینش گرفته بود برای همیشه دکمه خروج رو زده،و ویندوز خود را به طور کامل پاک کردند(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)
(sm2)