(sm2)نامرد یه بار نیشان من بده الکی از آهنگی تعریف کرده باشم ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نامرد یه بار نیشان من بده الکی از آهنگی تعریف کرده باشم ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین به خاطره از کنسرت خواجه به کجاها رسید ...(sm2)پام میشکست نمیرفتم ...(sm2)
دیشب رفته بودم کنسرت روزبه بمانی...(sm127)
چقدر کِیف کردم، چقدر لذت بردم.
خیلی خوب و مسلط لایو میخونه. دمش گرم بلیتی که خریدم نوش جونش :)
اتفاقاً در مورد صدای بمانی هم نقد دارم ...(sm120)
راجب خوانندگی یه پیجی بود داشت صدای خواننده ها رو نقد میکرد که راجب صدای شادمهر هم یه نطر خیلی جالب و به نظرم درست دادن و گفتن شادمهر قطعا آهنگساز بهتریه تا خواننده و صد در صد هوش بالایی داره که میدونه تا کجا و چه گامهایی از صداش ظرفیت صداش استفاده کنه چون صدای شادمهر توانایی اجرای همه ی نتها رو نداره و این هوشش رو میرسونه از همون ظرفیت صداش تونسته کلی مخاطب تو تمام این سالها جذب کنه
ا_مین بطور علنی قطع ارتباطش رو بطور کامل با شادمهر اعلام کرد
شادمهر را خدا آزاد کرد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید جشن بگیریم مسعود (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته از ایمنی راحت شد افتاده دست یه گروه بدتر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف پارسال آنفالو میکنه 6 ماه بعد به طور رسمی اعلام میکنه ...!!! یعنی هنوز امید داشته به فعل و انفعلات که شاید فرجی شد کرکره رو دادیم بالا و چراغ فست فودی علیممدی دوباره روشن شد ...
لاشخورها اونقدر بالا سر مرده میچرخن تا شاید نوبتشون بشه ...