PotPlayer نصب کن ...
نمایش نسخه قابل چاپ
PotPlayer نصب کن ...
گویند ایفون هشت است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب سرلک خندوونه ..
چه مویی کاشته .. :l
هم شهرزاد قشنگ بود هم تاج و تخت .. (sm50)
اره این بهتره از کی ام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm2)پیام بده همون حرفای برنامه رو رامبد دوباره بگه ضبط کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس برنامه دو هفته پیشه تموم شد رف ..
گفته بودم میاد گفتی فقط رفته عکس گرفته(sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به عکس دقت نکرده بودم که تو استدیو خندوونه بود .. :l
من با تو زیر بارونا ، خیسم ... (sm50)
باگ عن .. (sm81)
ترک لیست البوم جدید چاوشی
کیش
قشم
چابهار
هنگام
خارک
سیری
ابوضبی
دبی
قطر
عمان
امارات
ديوث منكه همون اول گفتي نقل گرفتم برات توضيح دادم قصه حسين كرد شبستري نخوندما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چي چي ميخواي كه گاييدي منو الان فقط پينت دارم(sm2)
صبح ساعت ٦ رفتم بيرون الان برگشتم تو اين ١٣-١٤ ساعت فقط يه دونه ازين نوشيدني گازدارا كه اسمش بمبه خوردم معدم داره ميتركه الان با اين حال زارم تازه بايد بشينم پا منقل جوجه درست كنم خدايا بكش راحتم كن(sm2)
بايد پي سيمو راه بندازم تا جمعه ميدمت اين چندروز بدجور گيرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت حالا وقتي خواستم بشينم پاش ميام سروقتت ميپرسم چه مدل ميخواي
(sm2)بمبی
نه bomba يه چس بود سرجمع يه قلپ بود ٨ تومن
هميشه ايسي مانكي ميخورم نداشت ازينا گرفتم
بمبا موهیتو و زردش خوبه.. مشکیش اشغال(sm2)
بعدم قیمتش اینجا 6750(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزم تو فکتون ما سر کار اب معدنی یواشکی میخوریم صاحب کارمون نبینه شما بمبی و ایس مانکی و چیزایی که من اصلا تا حالا به عمرم ندیدم میخورین (sm81)(sm74)
مرفعین ... (sm50)
منم مثل تو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی من بمیرم ،
برای زندگیم ... (sm50)
(sm50)
ممر قبلنا مهربونتربودی
میلاد اینا چی میگننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرلک دیشب (sm120) واقعاً کلاه گیسه (sm2)جلو خط مو نداره (sm120)
من یه مشاوره رفته بودم برای کاشت مو یه چیزایی میدونم (sm25)
منم دارم کچل میشم برم سراغ کلاه گیس (sm2)
خب معلومه تو جیب کی میره (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر تعداد کاربران اينترنت را بر اساس آمار رسمي 42.5 ميليون نفر در نظر بگيريم و بپذيريم که از اين تعداد باز هم طبق امار هاي پليس فتا 30 درصد از وي پي ان استفاده مي کنند در يک محاسبه ساده در خواهيم يافت که 12.75 ميليون نفر از وي پي ان در کشور استفاده مي کنند که باز هم اگر نيمي از اين تعداد براي دور زدن فيلترينگ وي پي ان خريداري کنند با حساب نرخي که از سايت هاي فروش براي يک ماه به دست مي آيد و4500 تومان است پس رقمي معادل 30 ميليارد تومان در ماه هزينه خريد وي پي ان در کل کشور مي شود
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیندمو بی تو
ندیده میفروشم ...(sm50)
#فردا ساعت 19
#mehdiyarrahi
چه تیمهایی جایگزین استقلال و پرسپولیس در آسیا میشوند؟!/ فدراسیون و سازمان لیگ هم نمیتوانند کمکی کنند
کیسه ها گه ول معطلن..ولی ما اگه این اسکولا بزارن قهرمان آسیا میشیم...
(sm50)
(sm2)
فقط علی دایی در این زمینه مشکلی نداره (sm120) پنالتی پنالتی آقای داول (sm2)
ملت اعصاب ندارن (sm120)
فلفل بریز (sm2)رسیدیم به دهه 80 (sm120)
خدا به دادمون برسه دهه نودی ها میخواد چی بشن (sm120) باید آماده کنم خودمو (sm2)قیافه من اونموقع که پسرم بگه بابا خاطرخواه شدم جالبه (sm2)