خو دیوث دمو داد که داد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
خو دیوث دمو داد که داد ..
(sm2)میگم روز و ساعت که البوم مجیدم لو رفت بلدی
آواتارتو عوض کن باع حالمون بد شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس گوه میخوری میگی آپلودباز خرابه کار منو زیاد میکنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تذکر بجایی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرسی شعر نگو منظور نسبت به بقیه ش سرعتش ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا فخر نفروش سرعت سرور اپلودباز تو خارج ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سعی کردم مستقیم نگم تا با این کلمه برخورد نکنم دیدم اول و اخر اینجا این کلمه ست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که نباس مشکل سرعت داشته باشی مردک ..نقل قول:
الی نکن من قاطی کنم بدجور میرینم بتا ..