(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
سینجول تغییر جنسیت داد(sm2)
(sm2)
(sm59)
آخ جون باگ رو به فوک دادم .. (sm118)
ایران من ، مردمش از بی پولی خون همو می کشن و نم نم می چشن
ایران من ، پیرمردا سیگار فروردینو از حرص بهمن می کشن
نقاشا ایرانمو در قبر می کشن
نقاشا ویرانه تر از قبل می کشن
ای ایران من ، پیرمردا سیگار فروردینو از حرص بهمن می کشن....
(sm168)
آیا بارسلونا در حال فروپاشی است؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا خوبه از اینا بزنید
تو که رفتی دنبالش بوگو بینم ارزش داره یا نه پول خرجش کنی جواب میده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد هزینش حدودی چقد میشه ؟
سلام
ادینه تابستانیتون شاد
فعلا
ادینه کجا بود دوشنبه(sm2)
هرچی من بگم داداش
معنی ادینه هم یعنی بلبل
آنچه در من نهفته دریاییست
کی توان نهفتنم باشد؟
با تو زین سهمگین طوفانی
کاش یارای گفتنم باشد.....
Happy Adineh Day ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلبلتون بخیر(sm120)
همچنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکستم بیست
بلبل شما هم همیشه خروس بخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کبک من خروس میخونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوري كسخوله بابا نبودي دلم برات تنگ شده بود(sm2)نقل قول:
سایه تون مثل سایه درخت خشکیده تو کویر سنگین شدهنقل قول:
موکل من وارد شد
احترام بزارید ...
خواهش خواهش ميكنم قربونت من خاك پاي دوستانم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاك بر سره منچستر اينهمه پول دادن پاي اين ميمون و تا قبل نيمار شد گرونترين بازيكن.ولي كلا هيچ گهي نخورده واسشون.از جفتشون بدم مياد ولي خب از رئال بيشتر
قديما يه بار به رفيق رفيقم كه حساب شوخي نداشتيم گفتم كـس كش سيگار نكش.فكر ميكردم اون ترك زدبازي رو گوش داده و منظورمو ميگيره ولي گاو نفهميد و دعوا شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر یکبار دیگر من زمانی
نهم پای اندر این دنیای فانی
بجویم راه علم و عشق و تقوا
در آن ایام پاک نوجوانی
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
تاینی قرار بود 8 راه بیوفته ولی فعلا راه نیوفتاده معلومه قالب رو از بیخ ترکوندن دارن عوض میکنن
نميشه گفت صد در صد جواب ميده واسه بعضی ها جواب نميده نهايت چهار تا شويد در مياد بعد 6 ماهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چهار پنج سال پيش رفتم طرف گفت زياد نمیدونم چی گرافت مرافت احتياج نداری ميشه 3 ميليون ( حالا آخرش چقد تيغ بزنن خدا داند) 8 ساعت طول ميکشه با بی حسی موضعی
البته گفت الان بهتره کاشت مو انجام ندی بزاری واسه چند سال بعد ( منظورش الان بود که ديگه هيچی باقي نمونده(sm2) ) الان برم فک کنم حداقل 5 تومن پياده ميشم
طرف عکسها رو نشون داد نميدونم روش کوفت زهرمار ، حالم بهم خورد
(sm2)
احسنت (sm120)بالاخره یکی پیدا شد حرف حق رو بزنه ... شرف بر درودت (sm120)
خداوند برکت دهد (sm120)
عجب عکسی (sm1)
dream team olympics barcelona 1992
کرباسیان وزیل اقتصاد مثه راننده کامیون میمونه (sm2)
برنامه ها :
ساماندهی اقتصادی صنف کامیون داران
ساماندهی اقتصاد خانوار رانندگان کامیون
ساماندهی اقتصادی نیسان آبی و جلوگیری از رم کردن آن در جاده چالوس
ارتقا کیفیت نیسان آبی و دو ستاره کردن آن
(sm2)
تو کــــــــــــــــــــیر کلفت حاج اسمال رو داری که میگی همه چیزمو بدم ؟؟(sm70)نقل قول:
لنگه ذیگهنقل قول:
لنگ میلیاردر خ.ایه خور
(sm59)ادمین بودن به دردمون خورد تاینی شده ورود با ایمیل رفتیم مشخصات ممد امین همون میل بود
خبرهای مورد علاقه اَلِــللِه
البته در زمینه حال کردن جوانان روایت از خودم داریم که می فرماید : جوان باید حال * کند ( وسائل الاحسان ج 2 ص 44 )
پاورقی * : حالِ کنترل شده
کواکبیان با انتقاد از استفادههاي جناحي از وقايع اخير در حاشيه تحليف رئيسجمهور افزود: من تا حالا با حاج خانم هم سلفي نگرفتم چه رسد به موگريني، اما يک رسانه که خيلي ظاهرا به ما علاقه دارد گفته فلاني هم سلفي گرفته است (sm2)
#آرزو(sm50)