من جلو هر تیمی غیر از رئال و آرسنال براش آرزوی موفقیت میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من جلو هر تیمی غیر از رئال و آرسنال براش آرزوی موفقیت میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما فوتبال مملكت رٰ به لجن كشيدي اقاي كيروشي پور (sm102)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلاوری از خطه بابل ارزوی موفقیت میکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسه برگرده بنز به نیمکت میچسبه و رونالدو میره نوک
(sm50)
رحمان احمدی او را نابود کرد(sm30)
حتما میگید داوید ویا چه ربطی به رحمان احمدی داره اصلا رحمان احمدی دروازه بانه تو ایران بازی میکنه این یکی مهاجمه اون سر دنیا بازی میکنه
ولی اگه به گذشته بریم تو بازی السد وسپاهان تو مسابقات لیگ قهرمانان آسیا رحمان احمدی دوکارته اومد ودروازه بانی کرد و چند روز بعداز اون بازی AFC متوجه شد تیم سپاهان از بازیکن دو اخطاره استفاده کرده وبازی رو 3-0 به نفع السد اعلام کرد
السد با کمک همین حکم به مرحله بعد رفت و قهرمان آسیا شد وبه جام باشگاه های جهان صعود کرد و در جام باشگاه های جهان باید مقابل بارسا بازی میکرد تو بازی بارسا -السد مدافع السد پای داوید ویا رو شکوند وباعث دوری چند ماهه ویا از میادین شد ..
ویا بعد از بازگشت از مصدومیت اون بازی های سابق رو نتونست انجام بده وبا افت شدیدی روبه رو شد
وحالا هم به جایی رسیده که باید تو تیم الگواخه بازی کنه
اینطوری شد که رحمان احمدی و باشگاه سپاهان با این اشتباهشون ویا رو نابود کردن .
والسلام.....
(sm30)
- (sm120)
همه رفتن(sm3)