شعر جدیدش رو تو اینستا گذاشته برو بخون بعد میفهمی شعر یعنی چینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شعر جدیدش رو تو اینستا گذاشته برو بخون بعد میفهمی شعر یعنی چینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی یعنی هدایت کننده من دارم هدایتشون میکنم (sm2) این رسول منشی که جلوی یه دختر میرینه به خودش وای به حال فرشتگان (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون میلادم شب اول قبر اگه بیان ازش سوال بپرسن چیزی به غیر از شعر نداره بشون بگه (sm2)(sm30)
آه ای دل مغموم
آروم باش آروم... (sm50)
سی پی یو رو از سیستمت جدا کن ببین می تونی روشنش کنی؟ اگه تونستی پس مغز انسان هم بعد از مردن و پوسیده شدن دوباره درست میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تریاق (sm50)
تو جسمت میمیره روحت همیشه زنده ست ... کامپیوترو با آدم مقایسه مکنی اون که روح ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روح کجا بود آخه ؟؟؟ (sm2) همه چیز توی مغزه اون از کار بیوفته دیگه تمومه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
آورین.پس هدایت کن(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دو تا رو نیگا چه دلایل قانع کننده ای واسه هم میارن (sm2)(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معتاد شدی از جلو چشام دور باش ..
باشه تو درست میگی ! دیوث تو وقتی میخوابی مثلا خواب الکسیس رو میبینی (sm2)در حالی که جسمت یه جا خوابیده (sm70)نقل قول:
اون روحته که الکسیس رو داره میکنه ابله (sm2)(sm30)
انقدی که من سیستم دانلود تلگرام بدم میاد از هیچی بدم نمیاد ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلاخره اینم یه جور لقب میشه !
توی یکی از گفتار های شاهین یه تیکه از صحبت های یه جامعه شناس ( یوسف اباذری نه بود ! ) رو توی دانش گاه تهران بعد از مرگ " مرتضی پاشایی " پخش می کرد که می گفت :
ما آدمای خیلی مهمی داریم که کسی اونا رو نمی شناسه ! (sm172)
و واقعا همین طوره . . . (sm25)
شاید این شعر از " رضا براهنی " رو از کتاب " ظل لله " خونده باشی . . . (sm50)
جهانِ ما به دو چیز زنده است . . .
اولی شاعر و دومی شاعر . . .
و شما هر دو را کشتید . . .
اولی : خسرو گل سرخی را . . .
و . . .
دومی : خسرو گل سرخی را . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه آدم جوان داره میمیره ببین معین میمیره (sm2) عمر کلاغ داره لامصب (sm2)معین کی میمیره ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
عمریست که پوشک عوض کنان این جهانی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه منزلو فرستادی خونه باباش.. شاخ شدی؟(sm2)
ای که بی تو خودمو ..
به قول میلاد مغزتو با این خزعبلات شستشو دادن (sm120)نقل قول:
هرجا که پا میذارم .. (sm74)
ببین فک میکنی من الن طرفدار یکی از این داخلیام دارم دفاع میکنم بحث ایا نیس شاید غیر کارایی که سر و صدا کرد ازشون تا حالا چیزی نشنیدم ازشون اینم معلومه یه تیکه از اهنگ داریوش میارزه به همشون ولی این که حالا بگیم ای قمیشی و بابک افشار و ..دیگه خیلی خفن بودنم تعصبی حرف زدنه که پی هر کدومشون و بگیری به یه گروه دهه هفتادی امریکاایی اروپایی میرسی من موسیقی و از دید کسی میبنم که وقتی گووشش میدم تک تک نتارو میبینم ادعایی و چیزیم نیست میخوام بگم کسی مثه منفردزاده هارمونی و ملودیاش خیلی تحت تاثیره کارای امریکای جنوبیه و سیاوش تحت تاثیر همون کشوریه که درس خونده توش نمونش بیتلز تو یه کتابی میخوندم (اینو شهیار قنبریم)میگفت که دو نوع دزد داریم تو هنر یکی دزد حرفه ای و زرنگ یکی دزد احمق که میشه نموه های داخلی دزدیم میکنن بد میدزدن و کلا بد سلیقن تمام حرف من اینه از نظر صرفا نت بیایم امروزیارو(بعضیاشون البته)بزاریم کنار انوریا همشون یه چیز میخخونن نه اونا مثه هتل کالیفرنیا هارمونی جدیدی اضافه کردن نه ایوریا غللتی کردن قبول دارم خانه از بیخ خرابه ولی از خیلی بیخ تر خرابه مثه راه غلتیه یه عده رفتن حالا بوش در اومده من فقط میگم نه اونا قدیس هستنو بی نظیر نه اینا ایئقدر که میگی خار و بدبخت البته شاید نظر شخصیته ولی من از دید مایه اصلی ملدی و هارمونی حرف زدم اینکه ضعیف شدن چیز مشخصیه ولی درد همه ی دنیاس نه ایراننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاری به این چیزا ندارم ولی این که تو میگی روح وجود نداره خیلی منو حیرت انگیز کرده (sm54)نقل قول:
بیخیال تو برو تو دنیای منشی ها حال کن واسه خودت (sm2)
(sm50) فردا مسی هم شرکت میکنه ..
کی بشه پوشکتو عوض کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من غلط کنم (sm2)من در همه حال میترسم میفهمی ؟ (sm2)
به پوشک علاقمند شدیا(sm2)نقل قول:
در بیارم بخوری؟
بیا اینم در
بخورش(sm2)
خب منم نت ها رو میبینم (sm120) منم یه چیزایی حالیمه اتفاقاً ادعایی هم ندارم مثه خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین بحث هارمونی و ملودی نیست و نبود !! بحث این بود که ناله و روضه موسیقی رو نابود کرده ! حالا ما بیایم ملودی رو عوض کنیم آخرش بشه روضه چیزی عوض میشه . این آفات فقط بلدن ناله کنن چون چیزی به غیر از این بلد نیستن . حالا بیان کاور هم بکنن که بدتر . میگم وقتی که این آفات سواد ندارن صدا ندارن ما هر چی به به چه چه کنیم فاییده نداره
خوب الان شما بگو کاور کردن تو موسیقی داخلی بیشتره یا لس آنجلسی ؟ خوب معلومه دیگه . بحث هم فاییده نداره . اصن من نمیفهمم چه ربطی به ملودی داره . خانه از پای بست ویران است اونم فقط برای آفات داخلی
این رسول واقعا کسخل هااااا(sm2)
دوست داری به تو علاقمند بشم سی ساله ؟ (sm2) میخوای زنم بشی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب کجا خوابیدی که نمک میریزی ؟ (sm2)
اندامت (sm88) (sm120)
استاد اندی آماده باش دادن برای تابستان
مثکه مسئله ابونیت پیدا کردی(sm2)نقل قول:
میلاد بیا این احسان کارت داره(sm2)
ادمی که با هیکل اندی پر پر میشه باید گفت وضعش خرابه(sm2)
تو مسئله داری میخوای خودتو به من بچسبونی زنم شی (sm2)نقل قول:
الان با یه هههههههه و تونل کندوان میاد سراغت (sm2)
میخوان سردار سلیمانی رو بگیرن نامردا(sm2)
تو از بن خرابی مردک خراب(sm2)نقل قول:
تونل کندوانتو اماده کن(sm2)
اول اینکه استاد اندی (sm39)(sm120) مرام استاد منو کشته (sm1)نقل قول:
خراب تر از هر روز.. اسی.. دینگ دینگ(sm2)نقل قول:
خوبه داری نا امید میشی که بگیرمت (sm2)نقل قول:
ههههههه (sm2)
مرگ بر اسرائیل(sm2)نقل قول:
نقل قول:
تو بگیر بودی بده نمیشدی(sm2)
مرگ بر امریکا(sm2)
کافر همه را به کیش خود پندارد (sm2)نقل قول:
بسه دیگه رو بهت دادم زیادی بی تلبیت شدی (sm39)(sm120)
برو بده حالا(sm2)نقل قول:
امشب دیگه شادمهر میاد (sm120) آهنگشم به درد لای جرز دیوار میخوره (sm25) بازگشت به عقب (sm25) اما خب یه جورایی یاد گذشته می افتی خوبه (sm74)
آره... اصن یه جورایی بهش میاد... حالا شعراشو بخون... یه احساس ساده ولی زیبایی داره شعراش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشنیده بودم، قشنگ بود شعرش... (sm50)
از کدوم نشره؟! هنوز چاپ میشه؟!
پ.ن: دهنت سرویس کیفیت اون فلان فلان شده رو کم کن از 33 نقطه جر خوردم تا دو تا عکس وا شه (sm2)