(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
امیر(sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید شهروز چی شده؟؟ نه البومی نه کنسرتی
حیف شد واقعا(sm81)
پویا بیاتی نوشته توهین به پیامبر رو محکوم میکنم و نمیذارم فلان شه
نوشتم 5 تا آلبوم در این مورد بده
به دیقه نکشید بلاکم کرد (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رحیمی رو اخبار 20 گفت
از این روزگاری که من دیده ام
چه شب ها خدایا خدا کرده ام
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توو سایت خیلی دنبال کارای شاهین نجفی گشتم ولی هیچ نشونه ای ازش نیست، کار "پلنک زخمیش " رو میخواستم ، بی زحمت ممنون میشم راهنماییم کنید :(
(sm120)اشترم اینو میزنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مجبور بودی البومای رسمیشم بگی (sm3)
خب به درکنقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز
و اینکه من بخاطر امیر عظیمی میخواستم این کار رو گوش کنم
الان شاید خیلی مرتبط نباشه ولی کارای شاهین نجفی رو همیشه گوش میدم ولی فقط یکبار نهایتاً دوبار ، اونم بخاطر اینکه فقط تحریرای کاراش رو دوست دارم ولی خب احساس میکنم بیراهه رفته، این نظر منه ، و خب میدونم که شما به شدت طرفدارشی و احتمال زیاد با نظر من مخالفید
بازم ممنونم از کمکتون
امیر بلاکش کن (sm2)
(sm120)
(sm2)نمیدونستم بشدت طرفدارشی
(sm128)
توی خونه روی دیوار یه تفنگه سرپُره
منم آخرین گوزنی که گلوله میخوره(sm50)
الی تو از سعید شهروز خبر نداری(sm120)
(sm120)بیزنس میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارون میومد پس داد زدم کی پشت دره
بیدار شدی گفتی نکنه خوابم نبره(sm88)ملودی
گوزن ؟ خیلی خودتا بالا نمی گیری رییس ؟ گور خری ؟ گرازی چیزی در همین حد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهين (sm127)
این کیه؟ اسم آهنگش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب کلیپی(sm2)
(sm51)نقل قول:
خب چیه. بگو این بانوی محترم کیه؟ قیافش آشنا میزنه.
(sm81)خیلی خوب بود.. حیفه(sm74)نقل قول:
من دقت کردم شما اصلا اخلاقیات رو رعایت نمیکنی چجور دختری هستی تو (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر اشنا نیس
فردا می ریم پیست ..لاستیک ماشینم صافه ....خدا به خیر کنه (sm59)
Mohsen Rahmani - Dare Baroon Mizaneh
(sm2)
سليقه الي (sm10)
(sm51)
این بن کاربر رو گم کردم
کیو می خوای بن کنی
میگم دفه پیشم خودم پیدا کردم این اسکل ادرس اشتباهی داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) هیشکی نترسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wtf!نقل قول:
از کجا فهمیدی من دخترم؟(sm120)
(sm176)نقل قول:
(sm2)بدبخت شدیم پاریس هیلتون میخواد دومین البومشو بده ویدیوهای خاک بر سریش باز شروع میشه
(sm120)نمیدونم تو حافظم تو دختر بودی نبودی ؟