آدما از هم چه دور میشن
سلام سردم به زور میگن
آدما از مرگ و خون میگن
با صدتا حسرت به گور میرن
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
آدما از هم چه دور میشن
سلام سردم به زور میگن
آدما از مرگ و خون میگن
با صدتا حسرت به گور میرن
(sm50)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm120)
آبمیوه هم هوشمند شد (sm2)ترکیب هوشمندانه آواکادو و انجیر به من در داشتن هوشمندی بیشتر کمک میکنه (sm2)
انتخاب سیروان برای این تبلیغ هم هوشمندانه بوده (sm2)
خواب مادر (sm74) 8 ماه گذشت (sm172)
دمش گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم دیشب با غیظ نوشتم
محسن چاوشی در کنار دختر و داماد و نوه حسین پناهی
چه پفی کرده چشماش
کچلم شده
تو درد مرا از درون می کشی
تو من را به موج جنون می کشی
به حرفِ تب و تاب و تن تنها
مرا تا رگ ارغنون می کشی
پس از آرزوها
پس از جستجوها
ندانی که ای مه چه ها کردم
تو را بین خوبان جدا کردم
صدا را به دل مبتلا کردم
تهِ کوچه نامت صدا کردم
خطا کردم ای مه خطا کردم، تو را با شبم آشنا کردم....
(sm50)
زین گذرگه به کجا دل بندم .. هرچه را مینگرم میگذرد .. !!!! (sm50)
رونالدو (sm2)
بعد میگه با مسی چشم و هم چشمی نداریم (sm120)
پایان دوران طلایی بارسا (sm25) اصن فوتبال به من چه (sm2)
صعود مقتدارانه تیم ملی بسکتبال به دور بعد برا آحاد بسکتبال دوستان شادباش باد
ما در مرحله بعد ، چهارشنبه در برابر لبنان میزبان رقابت ها قرار خواهیم گرفت و در برابر 8 هزار تماشاچی پرشور شهر ذوق مصبح و در سالن زیبای نوهد نوفال
کارشناسان بازی سختی را پیش بینی میکنن . به امید پیروزی سروقامتان سرافراز تیم ملی
مثلاً بارسا نباخته (sm2)
(sm70)
شیلتر شدیم ادرس جدید بدین!!! من با شیلترشکن امدم
همچنین
(sm132)
الی شورت صورتی (sm51)
سلطنت همچنان ادامه داردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل به خودی رو ببین (sm120) نمیدونم چرا یاد ایشیزاکی فوتبالیستها افتادم (sm2)
یا حضرت حوا ( که درود خداوند بر او باد )
قابل توجه بانوان محترمه
پیشنهاد من هرمس ( به خاطر توماس و کلودیا (sm120) )
یه رویا _ ناصر عبدالهی (sm50)
گوشت ۵۵ هزار تومان (sm3)
گرونی بیداد میکنه (sm81) واسه همین اضافه کاری می ایستم (sm2)
غروب شد باز خیالت به سرم زد سپیده
شب اومد به تموم پیکرم زد سپیده
نه یه شب نه دو شب ، هر شب و هر شب شب یلداس
نمیدونم خدا شبو واسه چی آفریـــــــــده
سپیده از اون روز که چشام چشماتو دیده
نمیدونی دل من چی کشیده
سپیده سپیده سپیده
از اون روز که چشام چشماتو دیده
دیگه خواب شب از سرم پریده سپیدهههههههههه
(sm81)(sm120)
حالا الان برم خونه کلید بندازم اعع چرا باز نمیشه این در تق تق تق
غروب شده دیگه برو پیش همون سپیده جونت (sm2)
(sm59)چلو گوشت حرم رسید
ملحد خوب غذای حرم میزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی و کجا چلوگوشت دادن
ادرس بده این جور موقع ها
منم چلو گوشت ماخام(sm81)
پشمی در باد که میفت دقیقا خودشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوگوش چی دری وری میگه ...
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm100)(sm120)
(sm2)
دوستان سلام وقت بخیر
از کجا می تونم کنسرتهای دیوید گیلمور و پینک فلوید رو دانلود کنم
ممنونم راهنمایی کنید لطفا
با اجازه ادمین محترم امیر خان . . .