خیابانی :سانوگو باید ضربه سری بزنه که اوزیلی که تو بازی نیست واسش سانتر کنه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خیابانی :سانوگو باید ضربه سری بزنه که اوزیلی که تو بازی نیست واسش سانتر کنه(sm2)
من خبر نداشتم دبوشی از سیتی به ارسنال اومده تا اینکه با خیابانی اشنا شدم و اون منو راهنمایی کرد(sm2)
حالا سه دقیقه و نیم به پایان بازی مونده و به احتمال 99 درصد آرسنالی که سه بر صفر جلوس هست قهرمان میشه ، نه اصلا بالای 99 درصد قهرمانه(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوتی جوات خیابونی نیمه اول داد که هر چی فکر میکنم یادم نمیاد(sm120)
(sm137)
احمد تبریک ایشالا جام بعدی پس فردا(sm137)
شماره 21 مرته ساکر جالبه مرتسکار اصلا رو نیمکت هم نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه سیتی و ارسنال طی این سال بازیکنان زیادی رو رد و بدل کردن - کی رو گرفتیم ما از سیتی اخه (sm77)
یعنی 90 دقیقه تماشاچی های ارسنال نصری رو هو کردن این لاشی دریغ از یه اشاره (sm2)
بعد بگو این طرفدار ارسناله (sm2) بابا این اصلا فوتبال نگاه نمیکنه خونه نشسته ضرغامی میگه جواد بیا یه بازی داریم گزارش بده برامون (sm2)
احمدو اخرین جامی که گرفتین کی بوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا هم بببین فیض ببر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره والا 3 تا خفن رو خودم ازش دراوردم یادم بودا تا اخرای بازی الان یادم رفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]