ولی به نظر من سطحش از یخ زدم بالاتر بود... بخصوص متن ترانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی به نظر من سطحش از یخ زدم بالاتر بود... بخصوص متن ترانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر کم کم به هدفش داره میرسه سطح توقعات و انتظارات رو به پایین ترین سطح رسونده تا جایی که وقتی یه کار متوسط مث همین کار لابلای چند کار داغون میده دیگه طرفدارش قانع میشه که خیلیم خوبه حالا اگه قرار باشه این آهنگ رو ببریم با کارای درجه ی یکش یا مثلا بذاریمش تو البوم طرفدار یا تقدیر یا لابلای تک آهنگهای معروف و رابطه و گمت کردم اونوقتم میگیم خوبه ؟؟؟
بله درسته منم گفتم نسبت به کارای اخیر خوبه وگرنه کاملا مشخصه این آهنگا هیچوقت قابل مقایسه با کارای آلبوم طرفدار و تقدیر و... نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دو کار زیبا و احساسی (sm118)(sm118)
خواننده محور نباشیم ...
هردو کار قشنگه ولی من با لهراسبی حال کردم بیشترنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبیعیه حسین چون به قول فربد لهراسبی اینو سبک شادمهری خونده و بیشتر به سلیقه ماها میخوره (sm111) (sm176)
کار لهراسبی قشنگ بود ولی حمید عسکری بیشتر به عمو پورنگ شبیه بود...خدا پدر شادمهر را بیامرزه که امثال سینا پارسیان را به یه نون و نوایی رسوند و گرنه تا ده سال دیگه هم کسی نمیشناختشنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لهراسبی کاور دروغه مازیار فلاحی بود ...
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا پارسیان
آرون حسینی
محمد فلاحی
محمد ناهیدی
مونا برزویی
کسانی که با شادمهر کار کردن و رزومه ای شد براشون تا خواننده های داخل کشور بلافاصله سراغشون برن