ولی تنها شاعری که کاراش رو موزیک های شادمهر می نشست واقعا مونا برزویی بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی تنها شاعری که کاراش رو موزیک های شادمهر می نشست واقعا مونا برزویی بود.
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته جواد شریف پور هم خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ندیده بودم ...
دورهی شادمهر با شاهکار بینش پژوه یک روز قبل از مهاجرت ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اولش که میگه جام محکم بشه بهت میگم چیکارا میشه کرد چون دارن تو تورنتو یه تلویزیون میزنن از اینجا ساپورت میشه ...
در یک کلام : گولش هم زدن یا بهتره بگیم خرش کردن با این حرفا ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو عمه منم دیده تو ندیدی ..
سلام مخصوص منو به عمه خانم ابلاغ کن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بخام آهنگ حمید عسکری رو با دست من نیست شادمهر مقایسه کنم آهنگ حمید عسکری به مراتب قشنگتر بود
منم اگه بخوام آهنگ سبب را با فول آلبوم حمید عسکری مقایسه کنم آهنگ سبب به مراتب قشنگترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک زود تموم میشه شادمهر اگه بخواد با تک تک اهنگهای حمید عسگری مقایسه بشه چی میشه به نظرتون ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بقیه اهنگ های خاطره انگیز بماند