باقی البوم ها رو با کیفیت wma دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
باقی البوم ها رو با کیفیت wma دارم
تو همین تاپیک موجودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست شماره 15 را دانلود کن
این باید کیفیت اورجینال باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همینو میگم فعلا دانلودش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش شادمهر میمود آلبو های قدیمیشو یه ریمستر میکرد تا کیفیتشون عالی میشد (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فکر این جور چیزا که نیست اصن
یه ریمیکس با حال میداد صفاریان میزد مثل کوچه های خاطره سعید شهروز (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ماله همون زمانهنقل قول:
فقط من نمیدونم چرا طرفداری که همون موقع باران زده بود الان پاک شده و نیست
انتخاب و رویای ما هستن ولی آلبومو پاک کردن (sm74)
طرفدار همون زمان سایت همسایه هم کیفیت خوبی داشت
اینجا فکر کنم کل سایت خراب شد از نو ساخته شد
آره ..معلوم نیست حالا با هم هنوز رفیقن یا نهنقل قول:
به نظرت خبری که گفته بودن شادمهر و بهروز تصمیم دارن یه کار مشترک با هم بدن واقعیت داره ؟
فکر کنم راست باشه به اینستاگرام میخورد رسمی یا حداقل دروغ نگه