هادی دل به کار بده سه نفر اینجا منتظرن چند نفر وقت گرفتن واسه ساعت 5 میخوان همزمان که ایران تو کشتی ترتیب روسیه رو میدم اونا هم ترتیب تورو بدن تو که اینقدر شل نبودی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی دل به کار بده سه نفر اینجا منتظرن چند نفر وقت گرفتن واسه ساعت 5 میخوان همزمان که ایران تو کشتی ترتیب روسیه رو میدم اونا هم ترتیب تورو بدن تو که اینقدر شل نبودی (sm2)
هادی گروپ 500 قبوله ؟ (sm2)
مثلا این میلادو نگاه کنین لامصب قبلا عین ذغال بود از بس آبمو ریختم رو صورتش الان سفید شده عین برف (sm2)
دیوث کمر برام نمونده شما خیلی تب دارین میتونید فعلا انگشت خود را فرو کنید و در بیارید بو کنید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
باشه بابا نرخت رو بیشتر میکنیم بهونه نگیر امشب دیگه یه تنی به خاک بزن بچه ها خودشون رو خالی کنن دیگه (sm2)
بازار رو خراب نکن همین شماها هستید که نرخ هارو به هم میریزید الان جو گیر شده حس کرده آلتا اوشن تشریف داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه ماهه انزال درستی نداشتم بچه ها اگه میشه اول من (sm2)
(sm2) منظور من 500 تومن بود 5000 ریال (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم زیاده براش همین که نمیزاریم ک..یر نخورده بخوابه براش بسه میلیون ها تومن ارزش معنوی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]