ممنونم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشسته می ایستد چند قدم راه میرود ... (sm50)
افتاد... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایستاده می شیند چند قدم میریند (sm2) مرد حسابی این چرندیات چیه گوش میدی (sm2)
آها مفهومی بود (sm2)
با چشم های زرد پاییز در ایوان خانه نشسته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و به من پرندگانی پیر فکر میکردم
که دیگر هیچ کوچی از مرگ دورشان نخواهد کرد ... (sm50)
(sm50)
من اما بر تپه ای نشسته ام، بهمن کوچک دود میکنم... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب فضای جالب و نابی داره
برمیگردم به رنگ های رفته ی دنیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به موهای مادر پیش از آنکه پدر ببافدش
به خاک پیش از آنکه تو در آن به خواب روی ... (sm50)
و انگار مرگ نقطه ایست که به پایان تمام جمله ها می آید ... (sm50)
واقعاً من هر روز دارم به این نتیجه میرسم که فقط کمربند برای دهه ی هفتاد نتیجه میده
فخری شادی گفتی امشبه !?؟!
شادی چیزی نگفته جرمی
دیشب میخواست بیاد کنسل شد ولی امشب دیگه قطعیه
چقد تو زرنگی آخه ..
من نگفتم شادی گف گفتم شادی امشبه یا نه ..
به جان خودم این دفه هم آهنگ شادی بد باشه فحشش میدم ..
هوووی دیوث بعدشم رو من اسم نذار من چیکا کنم الی بت گف فخری تو هم قبول کردی ..
نقل قول:
آره " رضا براهنی " خیلی کارش درسته . . .
انتشارات امیر کبیر چاپ سال 1358 !
آره تهران گیر میاد . . .
من که کرمان بودم گفتم یکی از آشنا ها برام فرستاد . . .
این کتاب توی اینترنت PDF هست . . .
از توی سایت کتاب ناک خودم دانلودش کردم . . .
یه جست و جو بزن توی این سایت با کلمه ی " براهنی " . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه پیدا نشد بگو برات آپلودش کنم . . . (sm118)
کیفیت عکس گوشیم رو بلد نیستم کم کنم . . . (sm51)
مرفح بی درد + بی سواد ! خخخ ! (sm59)
4 تا از ترک یغمایی رو دوس دارلم .. :l (sm74)
آهنگش جالب نیست البته از نظر من (sm25) یه جورایی اومده برگرده به گذشته ولی ریده (sm25) کاملاً فضا برای حمله بهش فراهمه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو هر چی بده به به ها آمادسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از جذابیت های این آلبوم موزن که از آلبومای قبلی داره ..
یکیش اینه اسم آهنگارو نمیدونیم ..
کاورو ندیدیم ..
پلی لیستو هم نداریم ..
و چندتا چیز دیگه .. :l
احسان اسم آهنگ شادمهر چیه؟ شبک ایناشو میدونی؟
کاور نداده؟
اونکه صد البتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریتمیکه یه جورایی یاد گذشته می افتی ولی نه با اون ریتم تند که بگیم 8&6
نترس طرفدارایی که شادمهر داره ادل نداره (sm2)میان میگن با این آهنگ موسیقی جهان ایستاد جون تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر آهنگ " معروف " کیون ملت رو مورد مرحمت قرار دادن هرکی میخواست کامینگ سون آلبوم یا تک آهنگ بده طرفدارای شادمهر : آقا آهنگ نده فعلا قفلیم رو معروف (sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر باهوشی
پلی لیست از 12 تا 9 تاش مشخصه دیگه (sm120)نقل قول:
فقط با تونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
؟؟
کاور نداده
به مادرم بگین ... (sm50)
سبک منظورم بود
اسما رو که میدونیم (sm98)نقل قول:
خودت اینطوری نیستی ؟ (sm70)(sm120) نمیشه گفت چاوشی سریع حمله میکنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا روان رو زبان تلفظ میکنه؟
به جا ر نمیگه ز؟
متصل
ریتمیک ولی 8&6 نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جرق جرق هم داره (sm2)
نبودنت نقشه ی خانه رو عوض کرده ... (sm50)
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه در این حد فقط سلیقه ی شخصیمو می گم نمیام اینجوری جو بدم که(sm2)نقل قول:
اتفاقاً کاملاً تعصب داری جو هم میدی میخوای بزنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا هر کی میومد یه چیزی در مورد روضه های شهرزاد میگفت شخص خودت حمله ور میشدی - به به و عالی و بهترین و خوبه دیگه رو هنوز یادمه که میگفتی (sm2)نقل قول:
جدی میگه "ز"