اونم با کسی که طرفدار میلیونی داره شوخی نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اونم با کسی که طرفدار میلیونی داره شوخی نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا ول کنید این مباحث الکیو... کارن واسه خودش خوبه شادمهر هم واسه خودش..حالا کارن ی شکری خورده واسه شادمهر نظر داده ک خودشو نشون بده..اینجا تاپیک آلبوم شادمهره نه مقایسه خواننده ها و آهنگسازها با شادمهر. بیخیال بحثای الکی بشید و منتظر آلبوم باشین
ولش کن فربدجان..این ی چیزیش میشه..آدمی ک خوابه را میشه بیدار کرد ولی کسی ک خودشو ب خواب زده را نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا هنرمندی که در مورد دیگران اظهار نظر میکنه از نظر من کوچیکهنقل قول:
چشمه ای از موسیقی گیرای پیمان یزدانیان. منم به گوشم دو برابر اعتماد دارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها 10 روز تحملش خیلی سخته خداییش(sm50)
نترس مثل برق و باد میگذره...مگه الان باورت میشه طرفدار 4سال ازش گذشته؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسل شادمهر ک ادعا داره تجربه کن بهترین آلبوم شادمهره
انگار بیخیال پیشفروش آلبوم شدن...
بیشترین امید رو بین عوامل این البوم به ترانه های ارش محرابی دارم
خدایا از ۸ تا کار حداقل ۳ تاش موزیک و تنظیم از خود شادمهر باشه و کارهایی در حد تقدیر یا انتخاب...یعنی میشه خدا جون؟؟؟؟
به نظرتون همین کاور سی دیه
کیفیت میکس و مستر البوم خیالی نیست(sm77)
آره احتمالش هستنقل قول:
آرش محرابی را شناختی ازش ندارم ولی کاش از جواد شریف پور هم ترانه داشت تو آلبوم
جواد حیف شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقت پیش هم گفت تو البوم نیست
(sm2)
(sm27)
اونگی در کار نیست
Label : sweet stage
کیفیتو داغون نکنن مثل این دوترک اخر که 320 هم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب گیری کردیم از دست اینا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اسم این شرکتو شنیدی؟
یا الکیه
از کج می گی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100% ه؟
هنوز امیدوارم تعداد ترک های البوم از هشتا بیشتر باشه و به عنوان سورپرایز تا حالا چیزی ازش نگفته باشن :))))))
مرحبا به این امید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان خواهش میکنم بحث نکنید ... کارن همایونفر یکی از کار بلدهای موسیقی کشور هست و واقعا باسواد هست،بهتره توهینی صورت نگیره. من اعتقاد دارم کمی حسودی کرده به شادمهر ... شادمهر تنها هنرمندی هست اگر اراده کنه در هر سبکی میتونه اثری هنرمندانه ارائه بده و سال هاست این کارو کرده ، اثری که پاپیولار میشه و هنرمندانه هم هست . بی نهایت شب که یه شاهکار هست در 26-27 سالگی شادمهر خلق شده یا وسعت سبز به خصوص ورژن 1 در همون زمان ها ساخته شده ، تعداد ریادی موسیقی ایرانی مثل مسافر و سبک های دیگه که نیاز به گفتن نیست... ما از توانایی شادمهر باخبر هستیم و هم از توانایی کارن همایونفر هر دو در حیطه کاری خودشون کاملا موفق بودن. بهتره از این لحظات که کنار هم هستین لذت ببرید.
یه آهنگ که بی کلام که در سبک جز هست از شادمهر آپلود کردم شاید خیلی هاتون نشنیده باشین ، سال ها پیش یکی از دوستان از آرشیو خصوصیش برای من فرستاد، پیشنهاد میکنم گوش کنید و از هنر شادمهر لذت ببرید. امیدوارم روزی بازم شادمهر به جنب و جوش بیفته و از این دست کارهای خاص ارائه کنه. این آهنگ قرار بود در آلبوم آدم فروش قرار بگیره که منصرف شد.
اره این اهنگو خیلی وقته شنیدم و با کیفیت اصلیشو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه تخصص اصلی شادمهر سبک جز هست ولی هیچوقت درست و حسابی آهنگی تو این سبک ارائه نداده. حیف موسیقی غلیظ و پیچیده ای مثل جز که دارای گوشه های بسیاری هست تو ایران طرفدار نداره...نقل قول:
اره یه ترک یکی دوسال پیش معین تو این سبک کار کرد اسمش یادم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذارش من ندارم.نقل قول:
نقل قول:
فکر کن پیش فروش رو فردا پس فردا بذارن یهو ببینی 11 تا ترک هست البوم . بعد این سه چارتای اخر هم ساخته های خود شادمهر باشه :))))) والا گفت بیشتر از 15 تا اهنگ ساختیم . تازه بجز آرشیو عجیب غریبی که خودش داره . یه سه تا از اون تو در بیاره راه دوری نمیره با توجه به اعتراض هایی هم که شد و گفتن تعداد اهنگا کمه من امیدوار میمونم تا روز پخش البوم :))
بله بابک زرین آهنگ ساز کار بود ... موسیقی جز بود ولی وکال کاملا پاپ ، برای همین جالب نشد ... خوانندگی تو سبک جز یک تخصص خاص میخواد کثل سنتی خودمون هست و باید درست خونده بشه دارای گوشه های آوازی خاص هست ...نقل قول:
باشه حتمانقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
خدا از دهنت بشنوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هم یه ورژن متفاوت تو پارت های تنظیمی از آهنگ وسعت سبز با آهنگسازی و تنظیم فوق العاده شادمهر و صدای حمید غلامعلی ... اونایی که انیو موریکونه وار دوست دارن :
آقا یکی از اطرافیان پویان گفته سوگولی کار غرور هستش که ی سر و گردن از کارهای دیگه بالاتره و حال و هوای شادمهری بودن و داره
وقتی این موسیقی رو میشنوی چطور میتونی بگی معمولی... گوشه هایی از Space Rock ، کلاسیک ، آوایی و حماسی در کنار هم ... کدوم هنرمند فارسی تو تاریخ موسیقی کشور همچین تلفیقی ارائه داده از اون بزرگ ها تا مدعی های امروزی...نقل قول:
به " روز سرد " میاد که اهنگ عجیبی از اب در بیاد :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقل و عشق هم یه تیکه ترانشو میلاد هاشمی گذاشت باحال بود :
" مغزم بی دل و قلبم بی عقل ... "
کلا من ب این آلبوم خیلی امیدوارم..فقط واسم خیلی عجیبه ک شادمهر فقط از یک ترانه سرا تو آلبوم استفاده کرده چون قبلا اینکارو نکردهنقل قول: