(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)
عجب احسانِ با کمالاتی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی رسم نکرد چیزه (sm59)
تو رستوران بودیم
دختره با دوستش با یه کلاسی اومد تو
با کلی عشوه menu رو برداشت...
بعد با کلی مکث سرشو آورد بالا و با یه حالت خاصی گفت:۲ تا بام دریت جعفری واسه منو عشقم لدفن...
بعداز اینکه گارسونه کل میز رو گازگرفت گفت: اون بام دریت جعفری نیست!!!
با مدیریت جعفریه!!!
سه نفر در جا سکته زدند
آقای جعفری استعفا کرد
عشقش از طبقه سوم خودشو پرت کرد پایین
گارسونه از بس خندید مرد
ارتش اعلام بی طرفی کرده
من الان تو سی سی یوام!!
رسم شد رفت شورا مجوز بگیره اگه موافق شد اکران عمومی میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بدونی چی کشیدم (sm2)(sm2)(sm2)
یارو ﻣﻴﺮﻩ ﺑﻪ ﺭﻓﻴﻘﺶ ﺳﺮ ﺑﺰﻧﻪ ﺭﻓﻴﻘﺶ ﻧﮕﻬﺶ ﻣﻴﺪﺍﺭﻩ
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ٣ ﺭﻭﺯ یارو ﻣﻴﺎﺩ ﻛﻪ ﺑﺮﻩ ﺭﻓﻴﻘﺶ ﻣﻴﮕﻪ ﺍﻣﺸﺒﻢ ﻣﻴﻤﻮﻧﺪﻱ!
یارو ﻣﻴﮕﻪ ﻧﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﺮﻡ ﺯﻧﻮ ﺑﭽﻢ ﺗﻮ ﻣﺎﺷﻴﻨﻦ!!!!!
ﺩﻭﺑﻠﻪ ﭘﺎﺭﮎ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ..
ﯾﻬﻮ ﺩﯾﺪﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺑﻠﻨﺪﮔﻮ ﺩﺍﺩ ﺯﺩ … ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺳﻤﻨﺪ …
ﺁﺏ ﺩﻫﻨﻤﻮ ﻗﻮﺭﺕ ﺩﺍﺩﻡ …
.
.
.
.
.
ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺩﯾﺪﻡ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻭﺍﻧﺘﯿﻪ …
ﻣﯿﮕﻪ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﻣﺸﻬﺪ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﯼ؟ ! |:
تو یه پاساژ راه میرفتم که یهو خوردم به یه نفر…
اون افتاد زمین سریع رفتم بلندش کردم و گفتم :
واقعا عذرخواهی میکنم!
وقتی دستشو گرفتم دیدم طرف از این مجسمه های مانکنیه که جلوی مغازه ها میذارن!
اطرافمو که نگاه کردم دیدم یه یارو داره بهم نگاه میکنه و یه لبخند تمسخرآمیز هم رو لباشه!
بهش گفتم: خنده داره؟؟؟؟ خب من فکر کردم آدمه!
یارو چیزی نگفت خوب که دقت کردم دیدم اونم یه مانکنه …!
مـــرد نبایــد زانــو بـزنه جــلــوت حلقــه ازدواج تقدیمــت کــنــه…
مــــرد بایــد حــلــقــه رو بـچــپــونه تــو انگــشــتت بگه:
ضــعــیــــفـــه جمع کــن بــریم خونــه دیــگه مال مــــن شــــدی (sm128)
ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺑﺪﻡ ﻣﯿﺂﺩ ﺗﻮ ﻋﺮﻭﺳﯿﺎ ﺁﻫﻨﮓ ﻗﺪﻭ ﺑﺎﻻﯼ ﺗﻮ
ﺭﻋﻨﺎﺭﻭ ﺑﻨﺎﺯﻡ ﺭﻭ
ﻣﯿﺰﺍﺭﻥ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻫﻤﻪ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻥ ﻣﻨﻮ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻦ
ﻭﺍﻻ ﺍﺩﻡ ﺭﻭﺵ
ﻧﻤﯿﺸﻪ.
قوانین وسایل مدرسه (البته مخصوص دهه شصتی ها )
۱ پاک کن هیچوقت تموم نمیشد ولی همیشه گم میشد
۲ خودکار بیک هیچوقت تموم نمیشد ولی همیشه پایینش می شکست
۳قسمت آبی پاک کن ها اسمش جوهر پاک کن بود ولی وظیفه اصلیش پاره کردن کاغذ بود
۴ امتحان شفاهی یعنی آلزایمر مطلق ، یعنی ۲۰ درصد چیزی که خونده بودی هم یادت نمی اومد
۵ اگر بین دوتا تست شک داشتی حتما” اونی که نمی زدی درست بود
۶ اگر جواب یک سوال رو پاک میکردی و دوباره می نوشتی حتما ” جواب اولی درست بود
امروز از کناره یه پسره رد شدم داشت با مخاطب خاصش تلفنی حرف میزد
که یهو گفت: قهر نکن دیگه، مگه من میمون زشته احمقِ تو نیستم؟
بعد انتظار دارین طوفان نیاد؟ زلزله نیاد؟بارونم بیاد(sm25)
دیالوگ ماندگار فامیل دور:
اقای مجری ما چند خط زیر خط فقریم… اگه یارانمونم قطع کنن میریم صفحه ی قبل!
یکی از خطرناک ترین کارهایی که من تو بچگیم میکردم این بود که
نخ پولو در میاوردم بعد با کلی استرس پولو به نونوا می دادم …….
لامصب هیجانش اندازه ی اختلاس از بانک مرکزی بود (sm2)
تا وقتی من چیزی نبینم تو از نظرم چیزی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
لازم به ذکر است که از صاحب تصویر که "عکسی با کمالات و وجنات" از خویش در اختیار رسانه ها گذاشت تقدیر به عمل خواهد آمد (sm10) بی شک بودن همکاری ایشان دست یابی به این مهم مقدور نمیبود (sm19)
(sm2)
دهنت سرویس (sm2)(sm30)نقل قول:
فقط سیبیل احسان کو؟
سیبیلشو چرا زدی ؟ (sm70)
خلاقیتتو لاپایی برم (sm2)
سوالی که در بازنگری عکس برایم پیش آمده این است که الان تمام کمالاتی که از احسان حرف میزدی همونی هست که بهش اشاره نمودی؟
کمالاتش چیزشه؟ (sm70)
مـــــــــــ.ـمــ.ـ.ـ.ـه رو حال کردی؟ (sm2)نقل قول:
تازکی زده سیبیلاشو... در عکسی که به دست بنده رسوندن خبری از سیبیل نبود (sm70)
(sm2)
آره دیگه همونِ که گفتم از وجناتش پیداس (sm132)نقل قول:
پ.ن: به هنگام به کار بردن این عبارت برای جماعت نسوان در عبارت "چه خانم با کمالاتی" منظور بخشی است که سبب به راه افتادن آب دهان احسان شده است و در شکل با رنگ صورتی بدان اشاره گشته (sm132)
دهنت از وسط به هر طرف سرویس , عجب مـــ.مه ای ردیف کردی (sm59)نقل قول:
اوج هنر همان مـــ.مه هست که زبان ها قاصرند در واگویه کردن حقیقت معنوی قضیه (sm70)
2نمره ی مرا لحاظ بفرمایید پس فردا آزمونی سهمگین دارم (sm74)(sm70)
عایا از هندسه و رنگ و نعلبکی آن راضی هستید؟ (sm132)نقل قول:
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالــــــــــــــــــــــ ــی (sm30)(sm30)(sm30)
برگه ی فارغ التحصیلیِ این بچه رو بدهید امضا بکنیم (sm70)نقل قول:
این عکسو اگه نشون بدی به اجنوی ها میتونی اقامت بگیری ، فرار کـــ.س مغزها راحت بهت میدن (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
میگم یه جادو جمبلی بلد نیستین که منو راه بندازه برم سراغ کارای طراحی فنی ؟؟؟ یه هفته دیگه تحویل دارم هنوز هیچ نکرده ام ....!!!!
منحرف عظما که میگن تویی (sm70)نقل قول:
مفسد الرابع (sm70)
بیایید دست به دعا برداریم تا دیدگان ماهک به اثر هنری اخیرم نیوفتد (sm120)
جون اسی راست میگی؟ (sm74) عمه کجایی فتح قله های موفقیت رو به دست برادرزاده ـت ببنی (sm81)نقل قول:
نقل قول:
سلام صابر
اوهوم خوبم(sm10)
یکم گرفتار بودم
طراحی دست نویدو میبوسه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مفسد الرابع عایا قبول میکنی پیمان شاگردت بشه یکم چیز میز یادش بدی؟
قطع به یقین دیده محل سگ بهت نکرده (sm70)نقل قول:
به نام خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرارداد بستن با یک اسپانسر خوب و تعیین یک جفت مـــــــ.ــــــمه 85 به عنوان جایزه نهایی (sm132)
باشد که در کلیه طرح های عمرانی آتی هم از این پروموشن مهم استفاده گردد (sm132)
پ.ن: تفاوت از این آتی تا اون آتی تفاوت از زمین تا آسمان است (sm70)
با شیخ رفته دَدَر دودور (sm70)نقل قول:
طراحیاش انجام شده ، فقط دیتیل هلش موندننقل قول:
من نیز شما را دوست همی دارم (sm51)نقل قول:
سلام آتی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا نکنه گرفتار باشی ، حل شد ایشالله گل دختر؟