پوریا اگه ملاتونین بگیری خیلی خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
پوریا اگه ملاتونین بگیری خیلی خوبه
خودت به جوخه ي دستانت فرمان آتش بده
خودت بسوز
من ديگر نمي توانم
من دستان سوخته اي دارم ... (sm50)
قرص خواب برا چته .. قرص نخور . (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بی حس میکنه آدمو؟! که یهو خوابت بگیره بری تو هپروت؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرتم ..(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیدار بمونم و شبی 7-8 نخ سیگار بکشم بهتره یا به زور خودمو بخوابونم؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش به خاطر یه روز .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف نداره خوبیش اینه بعد یه مدت که میخوری خود به خود خوابت تنظیم میشه و دیگه احتیاج نیست بخورینقل قول:
پاييز كِي پيچيد بر شالم؟
پرواز كِي افتاد از بالم؟
اي زندگي! از مرگ خوشحالم
اي مرگ! پاياني پر از او باش ... (sm50)