حالا که چند ساعت گذشت باید بگم پیمان اومدی شرت ما رو گذاشتی کف دستمون و آخرش گفتی بیخیال بحث شیم و گفتی با احترام تمومش کردی ...(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا که چند ساعت گذشت باید بگم پیمان اومدی شرت ما رو گذاشتی کف دستمون و آخرش گفتی بیخیال بحث شیم و گفتی با احترام تمومش کردی ...(sm120)
شادمهر وقتشه به انگلیسی هم ی چیزی بخونه
خیلی جلو خودمو گرفتم ولی یه سری حرفا رو نمیشه نگفت ...
تو این وضعیت انجمن که چار تا کاربر فعالن تحمل نظر همین چارتا کاربر نباید زیاد سخت باشه ... هر کسی میتونه نظر متفاوت داشته باشه و نظرش رو بارها تکرار کنه حتی اگه سیاه نمایی و خودنمایی به نظر بقیه بیاد انگار دکترای موسیقی داره ...!
خب معلومه هر کی بیاد نظر مخالف بگه بهش حمله میشه حتی چار نفر فعال باشن ... اما با این وضع واقعاً نمیشه ادامه داد و همین چار تا باقیمانده هم سکوت کنن تا مبادا به کسی بر نخوره ... احترام محترام که چیزی نیست جز کشک ...!
نظاره گر باشیم تا شاید بزرگ به نظر بیایم تا اینکه فعال باشیم و کوچیک ...! خلاص ...!!!
خیلی از تنظیمای کیان پورتراب و بعضی وقتا چارتار و حامیم و یکی دوتا اهنگ نوان بند و همین اهنگ اخر محسن یگانه رو تنظیم کرده.. از تنظیماش خوشم اومده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان معروف به فخری اعظم و شَرّ اکبر(sm2)
من همیشه در جوار دوستان هستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا به اینکه کلی فخر فروختی کاری ندارم ولی حداقل اینهمه گفتی ی راهنمایی هم ارائه میکردی اخرش که چه کاری انجام دادی(sm120)
منم همینو میگم... تایید میکنم تمام حرفای تورو که با پیمان موافقم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شوخی سخت نگیرید... کیون لق شادمهر و چاوش و بقیه(sm2)تو هرچی میتونی سیاه نمایی کن.. پیمانم تا جایی که میتونه موسیقی های روز دنیا رو معرفی کنه(sm120)
فک کنم زن گرفتم خوب شدم ...(sm2)الان میگی این بحثو باز کردی تا به اینجا برسی که بگی زن داری ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خودت آتیش بیار معرکه ای ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بدون شوخی نمیشه دیگه با این وضعیت نظری داد و حرفی زد ... من که هر حرفی بزنم میشه سیاه نمایی خودنمایی فخرفروشی تعریف از خود و رفتار بچه گانه ... تعداد کاربر فعال اینجا به 10 نفر نمیرسه همینام اگه نظاره گر بشن که دیگه هیچی میشه انجمن ارواح ...
(sm25)نقل قول:
اره زن گرفتن و بخصوص پدر شدن تاثیر گذار بود روت(sm120)نقل قول:
نظر بده و کارتو انجام بده بقیه هم کار خودشونو انجام میدن(sm120)
100 درصد ...نقل قول:
حوصله میخواد همین نظر دادن تو این وضعیت ... آخرشم میشه خودنمایی ...