همتونو فوکیدم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
همتونو فوکیدم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که تو می فهمی عمق فاجعه ست دیگه (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این خوبه .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکم تو عمقت ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
عاشقانه ای که من میبینم کله هاشونو سانسور میکنه . چرا ؟ (sm70)
برادرم میگفت مال ما اینطور نبود
همه همینطوریه
چیاشونو ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه فرمانده ارتشو تغییر داد ! خیلی تغییر بزرگیه من از وقتی یادمه یارو فرمانده ارتش بود
موهاشونونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد آنچه گدشت قسمت 6 هم که دیدم فهمیدم بعضی سکانس هاش داخل فیلم پخش نشده(sm29)مثلا خاستگاری کیان افشار از سیدی
عجیبه اخه چرا فیلما سینما که حجاب اونجوریه همونم میاد شبکه خانگی چه فرقی میکنه
والا سـکس قباد و اکرمم سانسور کردن
(sm2)
(sm2)
یه شیزی ترفند میشه دیگه بلدین متن رو تو تل یه ژور دیگه بنویسین دیگه !?؟!
دیگه این مدلیشو یقین دارم ندیده بودین .. :l
فقط از تو می نوشتم تا تو شاعرانه بودی... (sm50)
(sm50)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دبی رو بده جان من
سینجول چرا گفتی دختره زندس ؟
13 دلیل برای ...
لطفا فولhd قسمت9 شهرزادو میدین
شهرزاد داشتم میدیم آخرش دوباره افسار گذاشتن سینا سرلک هم وسطش یه آهنگ شخصی پخش شد ..
موزن .. ;l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی کدوم 2 گیگی !?؟!
یعنی چی
2.13GB ..
سریع بیگی پاک کونم ..
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه دهنت دیدیش عالیه .. ;l
بعدا یه جا مطلب دیده بودم ازش یادم نی توش یه شیزایی گفتن ..
ولی هرشی فک کردم دیدم شیجو دختره میتونه زنده بمونه دقت کونی آخرش پسره مثلا به سرش شلیک کرده درحالی که سکانس آخر سوار ماشین راس راس داره میره ..
نقل قول:
باش باش ..
آهنگ سرلک نمیدونم جدید بود یا نه ولی قشنگ بود .. (sm74)
هر لحظه منتظر پخش شدن اپیزود 7 سریال Game of Thrones باشید .. !!!!
ویدئوی سولو گیتار "عادل روح نواز" در آهنگ "پسرم" از "محسن چاوشی"
آهنگ سرلک که قسمت 9 خونده کی پخش میشه؟ خیلی قشنگ بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدارم کشتکار .. :l
عالی (sm2)
احتمالا محسن از شهرزاد کناره گیری کرده
عصر ایران هم زده (sm77) با علامت سوال (sm120)
ایران نوشت: محسن چاوشی از سریال«شهرزاد» حذف شد علاوه بر حذف نام چاوشی از روی جلد سریال،درقسمت ۹ برای اولین بار کلیپی تنها با صدای سیناسرلک پخش شد وبا حذف ترانه«ای دریغا»ازتیتراژ ترانه«افسار»از فصل۱ پخش شد