نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
....(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
....(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریوش - پریا ... (sm50)
(sm187)
.... میدونی چرا میخندم صالح جان....؟نقل قول:
چون اینکار تخصص منه چیزهایی که در عالم واقعیت نصیبم نمیشه همیشه قبل از خواب تصورش میکنم تا تو رؤیاهام ببینمش... (sm128)
برید که میخوام چراغارو خاموش کنم و با چراغ قوه موبایل نور بنداز رو کفی و فندک هم قفل کنم زیر کفی ... (sm50)
یه بار خیلی غمگین بودم بچه ها منو با خودشون بردن طبیعت اینا گردش تا احوالم عوض شه چون هوا مه بود سه روز تمام خوابیدم... (sm28)
یکی از بچه ها بهم گف اومدیم گردش بیا بیرون هوا بخوریم چرا میخوابی اینقد میخوابی خسته و ذله نشدی از خوابیدن...؟
گفتم شما صرفأ خوابو میبینین من تو خواب دارم با آرزو هام با خوشی و خوشبختی زندگی میکنم...
از اون موقع به بعد تا حالا باهم نرفتیم گردش...(sm74)
خوشا به سعادت تو ما که جرأت و لیاقتشو نداریم از زمین دل بکنیم...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
پند آموز (sm98)