عمو نوروز نیا اینجا (sm9)
سال خوبی بود منتهی این اخرا بازی درورد یه ذره همچنین یه مهره ی عشقی رو از این سال دارم (sm59)
ارزو میکنیم که سال جدید به خوبی سال قبل باشه همچنین برا دوستان عزیز (sm50)بالاخره یه روز صب میشه که خیلی دور نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
عمو نوروز نیا اینجا (sm9)
سال خوبی بود منتهی این اخرا بازی درورد یه ذره همچنین یه مهره ی عشقی رو از این سال دارم (sm59)
ارزو میکنیم که سال جدید به خوبی سال قبل باشه همچنین برا دوستان عزیز (sm50)بالاخره یه روز صب میشه که خیلی دور نیست
عمو نوروز فنلاند نمیاد نگران نباش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یو تو
پیشاپیش هپی نیو یر (sm10)
دیدنت عید منه (sm19)
(sm120)سال نو توام پیش پیش مبارک(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین تشکر میکنم از همه بچه ها الی سجاد اکبر امین ممر امیر شیما ، میلاد (sm3)، احمد ، ملی ، قطبی ، علی اقا کریمی اقا مهدوی کیا
دیناموکیف اکراین 5 (6) - (4) 2 اورتون؛ تکمیل فاجعه تیم های انگلیسی در اروپا (sm120)
اکبر ؟(sm120)
اسی فخر فروش هم فک کنم الان رو هواست دعا میکنم که هواپیمایش به ناپدیدی دچار بشه (sm59)
البته اگه به اون دیوثه که سر از سواحل مدیترانه در میاره (sm120)
مهدی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]