دمت گرم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت گرم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد اندی یه ضعفی که داره نمیتونه نه بگه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به پول هم نمیتونه نه بگه ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسوز بابا خودمو خلاص کردم از شرت (sm234) (sm234)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مشکلی ندارم ناراحت نشدم ... خوشت نمیاد زوری که نیست ... بهترین کار همینه ...
فقط نزار برو که همین 10 تا کاربر فعال بشه 9 تا ...
+ از موسیقی چی میخوایی؟
- من : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریم رفع تحریم میشیم وضع تو خوب میشه(sm2)نقل قول:
پیمان و احسان چقد دول نازک شدین(sm3)(sm98)
حالا که اینجوریه تف تو کیون دوتاتون(sm120)
تحریم انجمن مهمه که هنوز ادامه داره ...(sm172)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من چیکار کردم ...؟(sm120) یه سری نظرات در مورد موسیقی رو من سالهاست میگم و تکرار میکنم ...تند و تیز هم است ... (شدم فراستی انجمن(sm120)) خب هر کی خوشش نیاد تنها چاره اش لیست سیاه ... بهتر از اینه که نیاد انجمن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]