سینا تو رو یادم رفت از تو هم تشکر میکنم (sm120)(sm174)
نمایش نسخه قابل چاپ
سینا تو رو یادم رفت از تو هم تشکر میکنم (sm120)(sm174)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می دهم خود را نوید سال ِ بهتر ، سالهاست(sm25)
ولی سال بهتری میشه (sm50)
پیشنهاد میشه اگه تکراری نیست واسه دوستان (sm50)
Guns N Roses - Estranged
Coldplay - Sparks
هر کیو یادم رفت خودش از اون پستم نقل بگیره اسمشو وارد کنه بعد بگه خواهش میکنم همچنین شما هم سال خوبی داشته باشید (sm2)(sm174)
قربانت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا در سال جدید سلفی جدید هم ازت ببینیم (sm174)
goldشم کفایت میکنه تازه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزینه پست و ایناشو باید بحسابیم ببینیم چطوره ... (sm132)
رو نمیخاد که مثه بقیه سالا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا سال بعد انقد خوب باشه دلمون نیاد بریم سال یعد (sm120)
نه معشوقه ی جدید از جنس و تبار خودمونه دعا کن به اون برسم عروسی دعوتتون کنم (sm19)(sm174)نقل قول:
رو حرف من حرف نیار....برلیان بهتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه یه براورد بکن ببینیم چطوریاست! (sm132)