من فقط رمز گشایی کردم صحت و سقم خبر به من ربطی نداره.(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من فقط رمز گشایی کردم صحت و سقم خبر به من ربطی نداره.(sm120)
تکذیب میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"ع-م " و "ع-م-ک " هم بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیتونی حدس بزنی ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جااااان؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارو میخای اسکل کنی؟(sm120)
(sm131)
اسکل چیه پسریم . گفتم حدس بزن این دو تا هم بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس معصومی.اون یکی رو نمیدونم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم همین حدسو میزنم زیرا عباس معصومی حضور نامرئی همیشگی در پارتی ها داره . اون یکی هم یحتمل " عباس معصومی کیجا " باشهنقل قول:
احسنت(sm120)نقل قول: