ديگه بيشتر از اين نميتونم رعايت كنم (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ديگه بيشتر از اين نميتونم رعايت كنم (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیس؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIREZA.K [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا این آواتار از عمد انتخاب شده و فلسفه ی عمیقی پشت اون پنهان شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عروسک نماد آدمای پلاستیکی و کوکی هست
در کنار پنجه گذاشته شده که بگه انسان هم دلش میخواد بره و هم از رفتن میترسه
لخته چون بگه میخواد آزاد باشه اما گیج و مبهم اسیر شده در معنی آزادی
و یه پا از دست داده که نماد نظامیان و کسانی که در جنگ جانباز شدن هست و یعنی از فداکاری نمیترسن
و بسیاری از معانی عمیقه دیگه که اینجا جاش نیست بازگو کنم راز چندین ساله ی خود را
مرگ بر ضد ولایت فقیه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط کلانتر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77) وات د فاك
شت
وات د هل (sm77)(sm77)
(sm30)(sm30)(sm30)
به کی پا داده (sm2)
این جمله هم نکات عمیقی درش نهفته س کلانترخانم(sm29)
نه این درست نیست ، منو با مواجب بگیر ها یکی ندونید ، من طرف حق هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کشف رموز کائنات جای خندیدن نیست ای برادرنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف اسکلمون کرده ببین کی گفتم (sm2)یکی از بچه هاست
بحث سنگینه هااا
شك نكن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]