(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)
خشی و میلاد باشه بابا دعوا نکید (sm2)
سرم رفت زر هم نزنید (sm2) دستاتونو بزارید رو میر از میلاد درمیارم میکنم تو خشی از اشی درمیارم میکنم تو میلاد (sm2)
تو این چن مین داشتی به کی سرویس میدادی پیدات نبود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی بهت اجازه داد حرف بزنی رو ساکشنت کار کن جنس لبات رو دوست دارم (sm2)
جان تو اگه بزارم *** نداده قصر دربری دستاتو بزار رو میز چشاتو ببند بگو الله اکبر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول بیا بالا اگه هنوز توانی برات مونده - میدونم هادی خیلی هات میده اصلا دادن تو خونشه مامله مثل موم تو دستاشه - بیا بهت معجون بدیم بخوری تا حال بیای (sm120)
هادی دیگه شورشو درآوردی
بخواب لامصب 5 تومن پولتو دادم (sm2)
دیوث چند نفر به چند نفر 3 قلو نیستا همهش یه دونه ست صبر کنید خو .... خشی دیوث گاز نگیر (sm2)
دوباره شروع کردی ما هر کی رو کردیم به یه جایی رسید تو هم که الان به سرش رسیدی ادامه بده موفق میشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابیدم دیوث بیا بشین روش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]