game of thronesنقل قول:
نوشته اصلی توسط daryaye.abi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
game of thronesنقل قول:
نوشته اصلی توسط daryaye.abi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو و امینم صدا کردم جواب ندادین(sm120)اونو دیدم چقدر مربیشو دوس داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان از فیلمایی که گفتیmach point,biter mon,فیلم مرلین مونرو،the best وmiliion dolar و دیدم(sm1)
چه طو بودن ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشونو دوست داشتم بیشتر از همه best ofer و mach point(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه تلخ واقعا درگیرم کرد یعنی تا حالا هیچکس حقیقتو انقدر خوب بهم نفهمونده بود(sm50) البته کارگردانش واقعا حالش بد بوده(sm120)
همشونُ خیلی دوس دارم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پولانسکی با یه تک فیلم اسطوره ی من شده(sm120)
البته زن زیبا روشُ بدجور مورد استفاده در فیلم قرار داده(sm178)(sm120)
با این تگ زدنت امیر (sm120) سهم حسرت از ریکی مارتین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختـــــــــر بودن هم تـاوان دارد
بزرگ میشوی…
عـــــــاشق میشوی…
دل می بندی…
تنت را به او میسپاری…
از روی عــــــشق، نه هوس!
وقتی دلش را زدی میرود…
و تو میمانی و خودت…
آن زمـان تو هـــــرزه ای و
او فقــــــط کمی دختر بـــــازی کرده!
واما
پســـری که دستشو بدون ترس
همه جا دور کمرت حلقه میکنه،
پســری که موقع رد شدن از چراغ قرمز دستتو محکم تر میگیره
پســـری که smsهاش
کوتاه اما پر احساسه، این پســـــــر . . .
بـــــــد گـــــرگــیـه ایـنــقـدر با این و اون بوده
که دیگه حرفه ای شده … باید قیدشــــــو بزنی احساسی نشــــو الکی … !!
عجب زنیم گرفته پیرمرد(sm120)من که زنم مونده بودم تو خلقت خدا دست الیزابت تیلورو از پشت بسته بود(sm54)نقل قول:
فقط با اخر فیلم مشکل داشتم کاش نمیکشت خودشونو(sm120)
(sm178)نقل قول:
تو همه ی اینا حرف واقعی رُ match point و bitter moon می زنن(sm178)
آرزو میکنم یه آدم خوش شانس باشه تا یه آدم خوب(sm54)
بکشین کنار باووو بذارین باد بیاد(sm59)
John Wick(sm118)
همش،منتظر بودم پسره لو بره یه سورپرایز واقعی بود..یادی بکنیم از کسی که یهو به همه چی میرسه میشه نمونه بارز این اقا(sm120)نقل قول:
The Raid 2 (sm50) فیلمای خوب زیادی هست که حضور ذهن ندارم(sm50)
تو این فیلمارو ببین تا بفهمی ادم نفسش بند میاد یعنی چی(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد این game of thrones اسپارتاکوس رو شروع می کنیم(sm50)
ژنرار فیلما تو چه سبکی باوووو(sm50)نقل قول:
حسین (sm127)نقل قول:
اگر لو میرفت که نمیشد وودی میشد حسین سهیلی زاده(sm120)نقل قول:
سرما توی استخونا (sm50)
فدات(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی برادر؟ کم پیدایی(sm172)
همه مدل ژانر..(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اسپارتاکوس هم پیشتر یه فیلم پ...ن تا فیلم تاریخی (sm2)
(sm120)نقل قول:
نشد که من هر فیلمی رو نیگا نمی کنم حالا از تو نت یه نیگاهی بهشون میندازم ارزش دانلود داشت میره رو دانلود فیلم فقط تو سبک اکشن (sm50)نقل قول:
خشم اژدها(sm120)نقل قول:
ارزش داره باور کن(sm54)مخصوصا همین mach point و best oferنقل قول:
ورزشیم دیدمmiliion dollar baby(sm120)
این فیلما دیگه زیر خاکیه باووو(sm2)نقل قول:
برو John Wick رو حتما ببین نبینی نصف عمرت بر فناس(sm59)
عزیزی (sm19)نقل قول:
بد نیستم چیزی نیس تو خوبی ؟ (sm172)
فعلا که درگیر این game of thrones شدیم باووو دیگه مجال نمیده بریم سراغ فیلمای دیگه(sm59)حالا میذارمشون تو لیست دانلود تو هم حتما ببین این سریال رو فوق العاده زیباس(sm50)نقل قول:
چرا نگفتین جواد مهمون ضیاس امشب(sm120)
یه قسمتشو دیدم زدم تو کار فیلم از کار فیلم که اومدم بیرون دوباره برمیگردم بهش(sm120)نقل قول:
اول فیلم خیلی تاثیر گذاره عشق جان می میره بعد تنها چیزی که از عشقش بهش میرسه یه سگه که اونم میان می کشن ماشینشم میدزدن دیگه جان قاطعی می کنه اینجاس که فیلم شروع میشه (sm50)
ااااهههااای فرصت کم(sm50)
فوق العادس بعد اون هم اسپارتاکوس که واقعا یه سریال خانوادگیه(sm2)نقل قول:
از زیاد خانوادگی خوشم نمیاد(sm120)..دو سال نبودی بشین بریکینگ ببیننقل قول:
به نظرت اسپارتاکوس خانوادگیه(sm2)باووو من فقط مزاح کردم این game of thrones خودش که اصلا مناسب خانواده نیست از بس صحنه ها خاک برسری داره (sm59)بعد اسپارتاکوس باووو میگن خیلی سریال جذابیه(sm59)حالا این بریکینگ چه جور سریالی هستش(sm50)نقل قول:
یعنی سربازی انقد ادمو عقب مونده میکنه ؟(sm2)
(sm50)
برو بچه هر وقت رفتی سربازی بیا بحرفیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایش بری فرار می کنی زن صفت (sm59)
واكنش اراكي ها به انواع شرايط جوي!
هوای بارونی: ای پدرش هی داره سیل را میفتــه کاش اَفتوعــه درمیمد
هوای آفتابی: چه اَفــتو تیزیه، هـِـلاک شدیم کاش هوا حـُـنوک میشد
هوای طوفانی: نــَم ای همه خاک و خـُل از کجا میا، خـِـرره بـاخوره درت اراک
هوای برفی: یه چسه برف عومده بین چه سوزی داره هنو بارونــَــه بــِیتر بود
(sm30)
هوای مه آلود: چه مــهِ پیسیه،چشم چشمه نـَـمینه، باز برفه میمد بـِــیتر بود
خیلی چیزای پسر تو سربازی معلوم میشه مرد یا زن بودنش(sm2)