نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm120)
تازه از دستش راحت شده کجا بره دوباره!
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm120)
تازه از دستش راحت شده کجا بره دوباره!
ملکه انگلیس روببین (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من در جریان نیستم میشه توضیح بدی؟؟؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
انگلیس با اینکه 2 بازی اول جام جهانی رُ باخت ولی هنو امید داشت به صعود اگر خودش میبرد و ایتالیا هم اروگوئه رُ میبردنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالوتللی گفته بود اگر کاری کردم که انگلیس بیاد بالا ملکه انگلیس باید بیاد ببوسه منُ یا من ببوسمش همچی چیزایی (sm120)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
النسو رو چرا دادن بایرن
دیماریا رفت عنچستر (sm3)
فالکائو رفت منچستر (sm77)(sm77)
عکس روز: حضور چیچاریتو در تست های پزشکی باشگاه رئال مادرید
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]