جز تو ستاره ای ،
دنباله دار نیست ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
جز تو ستاره ای ،
دنباله دار نیست ... (sm50)
ولی امیر خودت قبلا عشق چاوشی بودی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نظرت 180 درجه در موردش فرق کرده چرا >؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فوکی دیگه فوکی سابق نیست .. !!!!
موزن تو آلبوم بخواد اینجو کار بده بیرون خودم میفوکمش ..
محسن از همون اول این مدلی میخوند ولی چون بعضی کاراش ملودی قشنگی ندارن و خودشم هیچ نوآوری توی خوندنش نداره ضعیفن مثل دل مغموم و دلخون. ولی این آهنگ هم ملودی خوبی داره هم خوندنش عالیه.ولی بنظرم مثل زخم زبون از تحریر سنتی هم استفاده کنه.ضمنا داریوش تو یه دوره ای بود که همه خوب بودن.الانم اگه چاوشی غرور وبزاره کنار و با اردوان کامکار و افکاری بعنوان آهنگساز کار کنه من قول میدم از داریوش و عارف وابی و... هم بهتره.
تا شمال گریه کرد
با صدای چاوشی
آهنگ جدید رستاک (sm50)
هفت صبح توهین کرده به شاهنشاها ... عارتش کجاست آقا ؟ آن عظمت به کجا رفت ؟ گارد جاویدان کجاست؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان بیانیه میده که آی من از وقتی اومدم ایران اینجوری شدم فوتبال یادم رفته (sm120)
مرورگر وب در گوشی هوشمند رئیس جمهور آمریکا به وسیله قفل کودک مسدود شده و برای همین وقتی ترامپ میخواهد مقالهای را بخواند باید از دستیارانش بخواهد آن را برایش چاپ کنند (sm120)
همیشه پای یک اصفهونی در میان است (sm120)
اولش بگم که من علاقه ای به بحث اینچنینی که آی کدوم خواننده بهتره و تعصب روی خواننده ندارم ... اما دیدم اینجوری گفتی نتونستم جلو خودمو بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با احترام شما مفهوم ریتم رو نمیدونی (sm10)اگه میدونستی نمیگفتی آهنگ غمناک !!! کاری به بحث ریتم ندارم الان
غمگین خوندن با ناله کردن از تهه چاه فرق میکنه !!! شما اگه جنس صدای داریوش رو میشناختی نمیگفتی روضه خون !!!
کوهو میزارم رو دوشم شیره ی سنگو میدوشم
موجو از دریا میگیرم شیره سنگو میدوشم
اینو مقایسه کن با ناله ی داخلی ها ..
در مورد مقایسه چاوشی و داریوش هم که قیاس مع الفارق ِ ... نظر شخصی من اینه : فقط همین تیکه از آهنگ داریوش برابره با کل عمر هنری چاوشی و امثالهم
(sm2)(sm30)جان من دختره چجور حرف میزنه ادم حالش بهم میخوره یکی بخواد اینجوری جلوی من حرف بزنه یه چک تو گوشش(sm2)
تیتر (sm2)
آلبوم میلاد درخشانی مگه قرار نبود امروز بیاد ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصی کارای این گروه رو شنیدی (Arthemis) ،
اگه شنیدی نظرت رو بگو ، تا ببینم ارزش داره بگیرم یا نه ، بعدش چندتا گروه Speed Metal و Symphonic Metal معرفی کن لطفا ...
دانلود گفت و گوی 2 ساعته با مهران مدیری ..
کیفیت رو با سینجول تجربه کنید ... (sm88)
هفت صب ..
بذ بوخونم شی گفتن اینا ..
همش دری وری همش کسشر هم گوه خوری ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نیست ولی خیلی گروه های بهتر هست واسه گوش دادن
برای پاور Kamelot و Helloween
برای سمفونیک هم Epica(sm88) و Therion و Nightwish
میلیک فیلم رضا یزدانی اومد تیک آف ..
میدونم از صبح دارم دنبال لینکش میگردم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابلیت Video Message تلگرام تازه اومد دیدین .. :l
لینکش نیومده بیاد میدم ..
کاش ندیده بودمت ... (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارش تفصیلی «موسیقی ما» درباره اتفاقات یک سریال پربیننده
لینک آپلود بوی کیفیت رو با سینجول تجربه کنید .. (sm2)
(sm77) چرخ خیاطی باترفلای (sm2)
(sm224)
حمایت تعدادی از تماشاگران مسابقه فوتبال تیمهای بلژیک و جبلالطارق از کارزار "بگذارید زنان ایرانی وارد ورزشگاهها بشوند"
(sm2)
تیک آف نسخه 4 گیگی ..
تیک آف نسخه 2 گیگی ..
(sm77) سایت با نت همراه اول فولتره با شاتل نه (sm2)
در جریان هستید که محمد معتمدی اسم استاد بابک افشار و زنده نام استاد تورج نگهبان رو روی آنتن صدا و سیمای جمهوری عسلامی به زبان آورد ...
و همچنین شجریان که سانسور شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]