به به زیرنویسش هم اومده (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
به به زیرنویسش هم اومده (sm59)
من زیر نویس دارم لینک خود فیلمو ندارم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مو زرده رو میگم اینکه توفه ای نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)بریم تو کارش
میگم کارگردانش کلا علاقه ی زیادی به استفاده ی ابزاری از داف ها در فیلماش داره ، همین و بس ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول اینو اپ کن تو شاتل لند الان همراه اول مفتس بزنم تو گوشش
چرا تاینی نداره عجیبه
لینک خرابه گویا
چند لحظه صبر کن الان ردیف میکنم
رییس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون وب دانلود شانینگ پیدا نکردی ایا
نه ، متاسفانه ...نقل قول:
Hdrip !!!
فاک ...
ولی نباید کیفیتش زیاد بد باشه ...
اره اچ دی ریپا جدیدا خوب شدن بعضی نسخش
دلم میخواد داد بزنم
اسمتو فریاد بزنم
تو کوچه پس کوچه شهر
عشق تورو جار بزنم
وقتی تو میخندی میخوام
دلمو از جاش بکنم
اونی که جون میده برات
آره منم ، آره منم ... (sm50)
صدای تخیلی مهدی دارابی ...
نقل قول:
اَ ای فیلما دوس داری بیا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرصدا به تمام معنانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)میلک عجب فیلمی بود نصفش رو کار بودن حیف کیفیتش چنگی به دل نمیزد حالا دوباره بلوری میبینم (sm120)
الی فیلم از تمرین امشبم بذارم بیبینی !?؟!
روی موزن کم شه ..
95 کیلو هر طرف تا کیون تک تکتون بوسوزه .. :l
موزن حالا باز واس من عکس تمرین بذار .. :l
یاد رجب افتادم
با من برنو به دوش یاغی مشروطه خواه
عشق کاری کرده که تبریز می سوزد در آه
بعدها تاریخ می گوید که چشمانت چه کرد؟
با من تنها تر از ستارخان بی سـپاه
موی من مانند یال اسب مغرورم سپید
روزگار من شبیه کتری چوپان سیاه
هرکسی بعد از تو من را دید گفت از رعد و برق
کنده ی پیر بلوطی سوخت نه یک مشت کاه
کاروانی رد نشد تا یوسفی پیدا شود
یک نفر باید زلیخا را بیاندازد به چاه
آدمیزادست و عشق و دل به هر کاری زدن
آدم ست و سیب خوردن آدم ست و اشتباه
سوختم دیدم قدیمی ها چه زیبا گفته اند
"دانه ی فلفل سیاه و خال مهرویان سیاه"
حامد عسکری
(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب چونی داری فینچول (sm2)
درسته صداش رو مخه ولی خوب میخونه ، باز صدای مهدی آذر قابل تحمل تر تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا منقرض نمیشی ،نقل قول:
چرا نابود نمیشی ،
چرا از بین نمیری ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
هموتونو فوکیدم ..
(sm2)چقد بد استیل با اون کیون گندت
با تمام وجودم... (sm50)
(sm2)استقلال تو 5 تا بازی فقط یه دونه گل زده ! (sm2)
نگو(sm120)نقل قول:
نقل قول:
(sm2) دیوس همه چسبیدین به استیل الان نمیگی من برم زیر پنچر میشم 200 کیلوئه ..