(sm70)الان 60 گیگ دارم از سال 94 (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)الان 60 گیگ دارم از سال 94 (sm2)
(sm3)
من روزی 2 بار دارم شارژ میکنم تازه 2 تا خط ..
Léon: The Professional
اینو من ندیدم خاک بر سرم میدونم لازم نی بگید .. :l
آره سفارش دادم دیشبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم وسترن بگیرم
یه 3ترا وسترن دارم خیلی عالیه
شی گرفتی ممر !?؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شیه ..
هیشی نداره که فقط مقاوم در برابر شوک ..
زر نزن سر از کیونت در نمیاد
فقط آلمیونیومیه خوبه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها!?؟!
الی دیوس خیلی رو داری الان منو قانع کن چرا این هارد 5400 هم هه تازه ..
ارزون دوس داری بوگو ..
7200 نیشان من بده اکسترنالنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینو گرفتم برا پسر داییم 1 ماه پیش ..
(sm120) به افتخار داش رسول که گفت به درد نمیخوره
نقل قول:
wonder woman تو زومجی نقدش مثبته فک کنم بذ بیبینم منم هرکی دید بم گف خوب نی ..
تو سایتای ایرانی یک ترا نیشان من بده بزنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه تو خطه شماله برای من لینک سایتای خارجی میاره
په نه په آخه تو ایران گوه هس بخوری مگه ..
خار هاردو بت نیشون دادم الان ..
بکن تو کونت وقتی نمیتونی بخری
دیوس هارد usb type c هم داریم دیرو داشتی خودتو براش میکشتی ..
نقل قول:
(sm19)
من دقیقه 10 فیلم خوابم برده بود اینقدر واسم اشغال بود
فیلمهای دهه 50 هالیوود نگاه میکنه فوق العاده چه بازی های چه فیلمهایی این جدیدها همش شدن جلوه های ویژه و ابرقهرمان(sm3)
Seagate8TB Innov8 USB 3.1 Type-C External Hard Drive
اوووفقققق .. (sm74)
الی اینو نگاه کن
Across the Great Divide 1976
بعد بشین این واندر ببین خودت بگو کدومش ازش وقت گذاشتن داره!!!
الی بیبین اینو اووووففقق ..
The T3 now supports a USB 3.1 Type C connection (as well as 2.0 and 3.0)
من عاشق این شدم شقد نازه واووو ..
تو فقط می دونی کی درباره موزن چی زری زد (sm70)نقل قول:
اره داریم خیلی خیلی کمنقل قول:
تف
لیورپول رید(sm27)
رئالم رید
ی پرسپولیس این هفته گند بزنه تکمیل میشه تیمام(sm2)
زد به گاش داد..تیمم 10 نفره کرد(sm120)
زبونتو گاز بگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والانقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نریم بالا فکر کنم تا یک هفته دپرس بشم(sm2)
چجوری 5تا خوردن(sm2)
(sm2)قیافه فردوسی پور
الان واقن بخاطر یه بازوبند این هفته لیگ انگلیس نداریم (sm2)عجب عسلام لرزونی داریما بازی لستر چلسی قرار بود پخش شه مث اینکه اونم جایگزین کردن با یکی دیگه