دوستان یه تراک بود بابک بیات آهنگ "دلم گرفت" رو تمرینی خونده بود واسه حامی
دانلود کردم هرچی میگردم پیداش نمیکنم
یه عزیز لینکشو اگه داره بده
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یه تراک بود بابک بیات آهنگ "دلم گرفت" رو تمرینی خونده بود واسه حامی
دانلود کردم هرچی میگردم پیداش نمیکنم
یه عزیز لینکشو اگه داره بده
ممنون
واقعا دلنشینه..تقدیم شما..نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو انجمن قبلی کلی کاور میذاشتید تو این انجمن هی فقط میگین فلان چیز و دارم اما خبری نیست فقط دلمون خون میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fsooti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپ کنید حال کنیم دیگه
نه از کویر خبری شد نه ....
چشم دوست عزیز تا امشب کویر رو میذارم ولی امیر رو الان نمتونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hosseinl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم ........نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fsooti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام لطفا آلبوم كوير را با كيفيت 320 يعني سي دي ارجينال بذاريد و آلبوم عشق يخي از محمد قاضي خيلي دنبال اين آلبوم هستم با كيفيت 320 اگه موجود هست بذاريد ممنون
ینی فوق العادس این بشر از نظر وکال !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)
عالی . عالی (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
File Not Found(sm50)(sm50)(sm50)
اجرای زیبای دلم گرفت باصدای زنده یاد بابک بیات عزیز