خطر بیاد ببینه بن میشی ها پاکش کن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خطر بیاد ببینه بن میشی ها پاکش کن (sm2)
او یک فاح*شه ست. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا بن میکنه؟؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس فک کردی الان ما میگیم نمازم میخونه حتما(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این کلاً از اون اول تو ذاتش بوده ولی کسی مثل گاگا سر و لباسش بدتر از این حرفاست ولی ذاتش اینجوری نیست (sm59)نقل قول:
اونم از نوع امام جماعت یحتمل(sm51)نقل قول:
(sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصور کن همین الان با اون تیپش بیاد جلوت ظاهر شه وای چه میشه اونوقت بیاید بگید
اقا چون الان با گوشيم قروقاطي شد ماجرا ولي الان اوكي شد:))
خداوكيلي اگه وي پي انم كار ميداد ٥ دقيقه اي ميزاشتم دروغ ندارم بگم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وی پی ان که ریده بابا من خودم 200 تا با کیفیت اچ دی ازین بهتر دارم خواستین بگین (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]