[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگــی مانند دوچــرخه سواریست.....
برای حفظ تعــادل باید همیشه در حرکت باشــی....
روزگــارت پر از موفقیــت...
تولدت مبـــارک ..... (sm10)
تولدت مبارک دوست عزیز (sm10)
تولدت مبارک (sm10)
تولد دخی ِ مادر جان هم مبارک (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون عزيز دلم زنده باشي (sm127)
تی تولد مبارکه ببه بره(sm120)(sm10)
ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم ، خیلی ممنون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به سعادت دخیت شده ها ، چی خوش اقباله (sm2)(sm127)
تولدش مبارک باشه ایشالله ، تو زندگیش به شدت موفق باشه ؛آرزومند روازی خیلی خوبم براش...
از طرف منم بهش تبریک بگو حتما (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدااا (sm10)
مرسی از امیر عزیز که بیخیال گزارشایی از پستای من براش میومد شد و اجازه داد به کارمون برای خندوندن بچه ها ادامه بدیم؛ ممنون (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم دادا ، لطف داری (sm127)
ایشالله تولد خانوم منشی بشه ما رو هم بدعوتی با خواهرش اختلاط کنیم (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فداااا بشم من ، کجایی تو آخه دلم برات تنگ شد رفیق (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون مرسی (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alijoon13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم مرسی (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دشمنت شرمنده عزیز (sm127)
فدااا خیلی مرسی (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهو مرسی کدبانو ، چه تشکیلاتی واسم بهم زدی ، خیلی ممنونم (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 006 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی ، سعی میکنم که بیشتر از اینا سعیمو بکنم (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farshides [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدااا مرسی (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm10)
تولدت مبارک...(sm10)
پ.ن: اینم چون مهدی موسوی دوست داری تقدیم به تو
خواب سیاه تو، زدن گرگ در رمه
کابوس های دائمی یک مجسّمه
ترسیدن از قیافه ی خود توی آینه
انسان منهدم شده در وسعت «همه »
نوزادهای بی سر و ته با پیام مرگ
آغازهای غم زده ای فکر خاتمه
بر سر در ورودی دنیا نوشته است:
تو حق اعتراض نداری به محکمه
یک لحظه حسّ مضطربی در تو می دود
و پرت می شوی به جهان بی مقدّمه
هی جیغ می کشی که بگویی که من هنوز...
گم می شود صدای تو در بین همهمه
پایان شعر، جشن تولّد، صدای دست
بر کادوی تولّد تو: عکس جمجمه...!
تی فدا آبره (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی رفیق (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mdm123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]