آشغال عوضی خودت گم شو شششششش(sm203)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آشغال عوضی خودت گم شو شششششش(sm203)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه دیگه..شما در کنار استاد میشی فیلسوف بعد هم با هم برید دانشگاه پ...و....ر....ن...و تاسیس کنید(sm51)نقل قول:
منم انتقالی میگیرم میام اونجا از دروس استاد و فیلسوف استفاده میکنم(sm171)
اختیار داری اتفاقا یکی از استادای ما خود شمایید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) آبروی اسم استاد رو نبر زیر سوال این خشتک کجاش شبیه استاده ؟ (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم فقط تاسف داداش
آخه دیوس خودت کجات شبیه فیلسوفه 4 صفحه شد با ... شعرامون(sm30)نقل قول:
منظورت دقیقا به چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جون ما ارزشی نداره واسشون
اون ور دنیا واسه سگ ارزش قایل میشن اینجا
تاسف تاسف
من تحصیلاتمو در بزرگترین دانشگاه کل ایران طی کردم تا دکتری رفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]