دارم ولی هنو ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دارم ولی هنو ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیـــــلی... 2 3 نفر به شدت تعریف کردن... لینکشو واسه منم لطف کن (sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا شاید پس فردا برم (sm59)
مهندسی نفت...(sm25)
وقتی دیدی توی تاپیک ریت... مستفیض ـمون کن (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
56%
18 دقیقه تا پرت 1 (sm98)
بعدشم 50دقبقه واسه پارت2
پارت 3 هم که همش 30مگ ـه
نقل قول:
بذار یه نگاه بندازم لینک ها رو پیدا کنمنقل قول:
این معلم های من همیشه میگفتن ما با شرکت نفتی ها تو یه سطح هستیم ولی حقوق اونا بیشتره تو دوران اعتصاب ها بود فکنم(sm2)
حقشون رو بدید دیگه (sm59)
من دیدمنقل قول:
خوب بود . هیو جکمن قشنگ بازی میکنه (sm50)
شما کارت چیه؟ (sm132)نقل قول:
صبر کن 1سال دیگه درسم تموم شه 2سالم پس از اون برم خدمت و بیام اگه دستم جایی بند شد چشم (sm59)
ازش خوشم میاد...پس از پرینس آو پرشیا و سورس کد هم از جیک جیلنهال خیلی خوشم اومد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)(sm93)
در حال حاضر کارگر ساختمان(sm51)نقل قول:
تا دو سال دیگه مهندس عمران میشم به هول و قوه الهی(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]