کور شدم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
کور شدم(sm2)
امیدوارم این طرح برای همدان صدق کنه من که تو تبریزم رفتم سایتش چیزی ننوشته بود شبا پونزده گیگ برمیدارم هر روز اینو اعمال کنن هوتوتو سابیدیم به الک .
اقا یکم در مصرف اینترنت صرفه جویی کنید کمبود اینترنت داریم یکم بیشتر به ما میرسه پینگ ها اینطور نمیره رو 400نقل قول:
نوشته اصلی توسط HILMICEM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل و پارس آنلاین افتضاح تر از مخابرات هستن نرین سمتشون
این هشت گیگ که زده برای دانلود هر شبه فکر کنم اگه اینطوری باشه خوبه باز کم کم محدود کنن بهتره تا یجا بردارن
اینو از خودشون بپرس چون ماهی هشت گیگ اصلا صرف نمیکنه
به خاطر تو داداش یک شب درمیون برمیدارم خوب شد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
کلی فک کردم برات اسم مناسب یافتم مینا چطوری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از همو اول شرکت خصوصی رفتم راضی هم هسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliwave [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعا کنید اوترنت زود راه اندازی شه(sm127)
حالا باهاش 4 تا سایت افلاینم ببینی خخخخ (sm120) چی چی رو روش میخوای بگیری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]