نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm61)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm61)
(sm54)
تو مگه نمردی؟
هنوز هنوزه گوشی نخریدی
چند ماهه پیش هم یه همچین تاپیکی زده بودیا
چه استفاده هایی میکنی از گوشی؟
از نظر آپدیت که به نظر من همه افتضاحن سونی نسبت به بقیه خوبه
نکسوس هم که بگیری هر ورژن جدید اندروید که بیاد اول واسه سری نکسوس
هرچی میگیری بگیر فقط HTCنگیر که از همه لحاظ آشغاله
خودم یه One M8داشتم الانم نوت 4 دارم
یک سال پیش بود خوب گوشی هم خریدم (sm120) ولی نه اون قیمتا خخخ(sm120) ولی الان میخواهم منفجر کنم و بیام و بترکونم و یک و خورده ای پول خرج کنم خسته شدم گوشیم دوربینش بد بود کلا به دردنخور بود (sm120) الانم نمیدونم m4 سونی بگیرم یا نه (sm120) شایدم galaxy a5 2016 نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Javad.Enjoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هی گوشی عوض میکنم گوشیام به فنا میره اینم یک ویروسی گرفته خورد زمین فلش دوربینش کار نمیکنه هندز فریشم خراب شد (sm27) نشستم روش شکست یکیش (sm120) الان دنبال یک گوشی با دوربین خوبم بیشترم نظرم m4 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllll
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) سهیل کس نگو :/(sm10)
سلام بچه ها
کسی گوشی LG v10 داره میخواستم بخرم ولی قبلش مشورت کنم خو😆😆😆
سال تموم شد تو از تابستون میخوای گوشی بگیری بیا یره ایفون شش اس بخر عالیه کم بنمو ملت رو(sm25)نقل قول: