[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاطره 8 - 1993
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاطره 8 - 1993
[QUOTE=johnny1986;666381][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سلام من این آلبوم رو دارم ولی دو تا از آهنگهاش کمه یکی بت شکن بدون کلام و یکی هم گل ناز بدون کلام کسی داره این دوتارو با کیفیت اصل
خاطره 4 - 1985
سلام من آلبوم خاطره 4 صادق نوجوکی رو دارم ولی دو تا از آهنگهاش کمه یکی بت شکن صادق نوجوکی بدون کلام و یکی هم گل ناز ابی بدون کلام کسی داره این دوتارو با کیفیت اصل بذاره برا دانلود
سلام
کسی از دوستان خاطره 1و2 رو داره محبت کنه بذاره؟
[QUOTE=best music;671474]میشه از ترک لیستت عکس بگیری یا بهم بگی کدوم اهنگها رو کم داری چون من این البوم رو به صورت کاست دامنقل قول:
نوشته اصلی توسط johnny1986 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب هر دو رو میذارم تویه تاپکم دوست عزیز فردا شب دانلود کننقل قول:
نوشته اصلی توسط jupiter1969 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
با اجازه صاحب تاپک
چی میشد باز اقای معین با اقای نوجوکی کار می کرد
افسوس
سلام, اختیار دارید دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdola9060 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از شما